Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek csak a bunkó férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a bunkó férfiak kellenek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 08:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

Egyik Normális épeszű nőnek sem kell bunkó pasas.

Csak ti keveritek ezt a határozottsággal, mert nem tudjátok mi a különbség:

A határozott pasi nem beszél túl sokat, de lényegretörően, a tutyi-mutyi meg hallgat, vagy össze-vissza locsog.

A határozott pasinak egészséges az önbizalma, ezért nincs szüksége (a legtöbb helyzetben) külső megerősítésre, önajnározásra, meghallgatja a másik felet és elgondolkodva válaszol. A tutyi-mutyi válasza a legtöbb kérdésre: "hát, nem tudom" (persze, ha idő kell, míg elgondolkodik a dolgokon, és nem vágja rá mindenre egyből, hogy "én ezt így vagy úgy gondolom", az nem tutyi-mutyiság)

A határozott férfi elvisz téged valahova, és ha meg is kérdezi, hogy hova menjetek, már eleve tud egy jó helyet, ahova elvihet, ha neked esetleg nem lenne ötleted. A tutyi-mutyi pasi túl sokat agyal, mérlegel a lehetőségeken, hogy úristen, vajon miért nem tetszene neked ez és ez a hely stb., ahelyett hogy tanácsot kérne valakitől, hogy hová vigyen. És mire randira kerül a sor, csak áll tétlenül, és rád hagyja a választást, bízván a te döntésképességedben (ami nála még igencsak fejlesztésre szorulna), és csak annyit mond mindenre: "Legyen, ahogy te akarod."

A határozott férfi tudja, mit akar, de nem erőlteti rád, és hajlandó várni, a te igényeidhez is alkalmazkodni (aki nem tud alkalmazkodni, az erőszakos, aki meg mindent rádhagy, az tutyi-mutyi).

A határozott pasi határozott nőt keres, szívesen nyújt támaszt, de sokkal inkább felnéz rád, ha egyedül képes vagy megállni a lábadon, és nem tőle vársz mindent.

Egy határozott férfi, ha hibázik, beismeri és jóváteszi, míg a tutyi-mutyi megijed és depresszióba süllyed, így aztán mindent elront, mert egyik lehetőséget sem próbálja meg, hiszen mindegyiktől fél a negatív következmények miatt.

A határozott pasi mer élni, meri kipróbálni az újat, a tutyi-mutyi nem mer élni, mert fél, hogy kudarcot vall. Pedig belőle is lehetne ugyanolyan határozott, ha nem lennének túl nagy elvárásai magával szemben, és nem félne olyannyira attól, hogy hibázik. (Vagy másoknak, például egy erős akaratú anyukának vannak túl nagy elvárásai vele szemben, és ezért fél vagy nem is tudja kipróbálni saját magát, a saját erejét, akaratát, ötleteit.)

A határozott férfi csak részben ad az emberek véleményére, meghallgatja őket, átgondolja, amit mondanak (főleg azok, akikben tényleg megbízik!), de egyedül dönt; a tutyi-mutyi ide-oda csapódik, nem találja a helyét, mert nem tudja függetleníteni magát a mindenféle befolyásoló hatástól, véleménytől, talán mert soha nem tanították meg önállóan gondolkodni.

Lényeg, hogy a tutyi-mutyiból is határozott férfi legyen: minél nagyobb fokú önállóság, döntésképesség, életigenlés, bátorság, álljon újra és újra talpra és bízzon magában, gondolkodjon pozitívan.

2013. máj. 18. 08:49
 12/23 anonim ***** válasza:
57%

Amikor a csajok összejönnek egy "bunkó" pasival, akkor az még nem bunkó. Hiszen a szebb arcát mutatja: a macsó, a férfi, a jópofa, a szexiisten stb.stb. Utána már bunkó, de akkor a csajok azt mondják "én ismerem az igazi arcát". Igaz, hogy látja, hogy bunkó, de "ismeri".

S az a baj, hogy a jófiúkkal is összejönnének a csajok ha tudnának csajozni azok a srácok. De aranyos, udvarias fiúk nem férfiasak. Így nem kellenek a csajoknak... Na ezen gondolkozz...

Fentebbi "NEM" választ adó lányoknak: tévedtek, mert a kérdezőnek igaza van, 98%-ban ilyen f@szikkal akartak összejönni. Csak még bevallani sem meritek. Vagy csak nem veszitek észre, hogy ilyen a pasitok, ahogy fentebb leírtam.

2013. máj. 18. 08:51
 13/23 anonim ***** válasza:
11%
Tényleg? Akkor miért van az, hogy az eddigi pasijaim mind jófiúk voltak? De úgy igazán. Udvariasak, kedvesek, tisztelettudóak. A mostani is ilyen és azonnal levett a lábamról.
2013. máj. 18. 08:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a bunkókat, főleg, ha olyan ember bunkózik, akit amúgy nagyon szeretek. Nagyon szar tud lenni..
2013. máj. 18. 09:06
 15/23 anonim válasza:
A Nőknek semmi sem felel, mindig a jobbat akarják olyanok mint egy elkényeztetett gyerek...
2013. máj. 18. 09:14
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
A pasik, akik ide írogatnak ilyen válaszokat, hogy nekünk csak a bunkó kell, meg mi sem tudjuk mit akarunk, gondolom ugyanazok a pasik, akik nem tudták értelmezni azt a szöveget fentebb a határozott pasiról. Próbáljátok meg még egyszer. Ha ilyenek lennétek, akkor nem itt rinyálnátok, hanem lenne talán nőtök, de így sosem lesz.
2013. máj. 18. 09:16
 17/23 anonim ***** válasza:
a lányok keverik össze a határozottsgot a bunkósággal! a bunkó pasiknak bőven van önbizalmuk és sikeresek is a csajozásban. van annyi eszük, hogy ismerkedés elején azt mutatják a nőknek amit látni akarnak! persze ez csak átmeneti állapott, de ahhoz pont elég, hogy a lányok bekapják a horgot... utána már vállalható a saját személyiség is, ha meg van a csaj. meg se tudom mondani hányszor láttam már ezt, hogy bunkó férfi kamu dumával elhiteti, hogy ő az álomférfi, egy ideig kihasználja a lányt majd dobja. a hülye lány meg sírdogál, hogy jajj "én nem ezt érdemeltem, mert én szerettem..." "kezdetben olyan kedves volt..."
2013. máj. 18. 09:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Be lehetne fejezni az általánosítást és ki lehetne menni az utcára, esetleg csinálhatnátok valami hasznosat, de gondolom ahhoz már ész kell.

Tökre megérdemlitek, hogy örök életetekre egyedül maradjatok.

2013. máj. 18. 09:18
 19/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy ti töketlenek vagytok, nem tudtok kiállni magatokért, csak így névtelenül vagdalkoztok és mocskolódtok ne mások hibája legyen már. Állítom, hogy a való életben nincs bennetek annyi, hogy leszólítsatok egy ízig vérig nőt, nem egy tinipic.sát, hanem egy igazi Nőt. Na, ha ezen túl lesztek, akkor esetleg beszélhetünk arról, hogy ki mennyire határozott, és ki mit kever mivel.

Addig csak kis picsogó fiúcskák maradtok, akiknek gőze sincsen semmiről.

2013. máj. 18. 09:23
 20/23 anonim válasza:

Lehetett volna ott egy 'tisztelet a kivételnek' mondat.

Habár én sem jártam eddig máshogy, talán egy barátnőm volt aki elfogadott ilyen "jófiúnak" és nem egy bunkó állatért hagyott ott.

Be kell látni, hogy akkor ezek szerint nagyon sok "tutyi-mutyi" férfi létezik, de nem tehet erről sem. Ha valaki ilyen, akkor határozott már eleve nem tud lenni. Nem is biztos, hogy ez a saját hibájából van. Az, hogy ti meg ennyire csoportosítotok, hogy nektek a határozott, nem pedig a bunkó pasik kellenek, az már megint egy másik téma. Nincs tökéletes férfi. Nincs olyan férfi, akiben minden téren megvan az amit te leírtál. Az csak egy sablon és az már régen rossz, ha ott van előtted az a sablon, mert aszerint fogsz dönteni. Ha meg nem aszerint döntesz, miért van ott?

Mindenki más és más, valaki mondjuk tud focizni, de röplabdázni már nem tud. Akkor ő már nem ért a sporthoz?

Határozott férfi meg manapság kevés van, mert itt néhány nő azon siránkozik, hogy miért jár el a pasija a haverjaival túl sokat, miért nem mutatja ki, hogy szereti, miért ez meg az meg amaz. Persze ha meg a nőkkel vagyunk, kimutatjuk, hogy szeretjük őket, akkor meg mi vagyunk a tutyi-mutyik, meg általában ezeket nem is értékelik. Nagyon kevés az, amelyik értékelni tudná.

Minden barátnőmnek megadtam a tiszteletet, higgadtan ültem le velük beszélni, meghallgattam őket, kimutattam, hogy szeretem őket. Van egy egészségesnek mondható önbizalmam is. És mit értem el vele? SEMMIT!

Bennünk is van nagyon sok hiba lányok/nők! De próbáljátok megkeresni bennünk az értékeket, és ne egy mintapasihoz hasonlítsatok minket, mert tökéletesek mi sem tudunk lenni.<3 (Amelyik pasi egy bunkó állat határozottságtól függetlenül, az menjen a levesbe.)

2013. máj. 18. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!