Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről, én reagálnám túl?
Figyelt kérdés
szerettem volna ma elmenni a barátaimmal iszogatni kicsit egy pubba, "megünnepelni" a sikeres zh hetünket. A barátomnak megemlítettem tegnap ezt, hogy elmegyek velük, nem maradnék sokáig, max 11ig, mert nem szeretek későn hazaérni. De húzta a száját. Elkezdett hisztizni, hogy miért megyek el, miért kell pasikkal elmennem (nem tudom, lényeges-e: kissé fiús vagyok, inkább fiúsabb lányokkal barátkozom, mert amúgy lett volna ott egy csajszi is, a többiek srácok, 4en), ahelyett, hogy vele lennék, meg mert biztos megcsalom valamelyikkel, meg másokkal is, stb... (most februárban volt a 2. éve, h együtt vagyunk, egyébként közös albérletben is lakunk). Elhívni nem lehet, mert nem jönne el (ami egész biztos, mert tudom a hátterét ennek, miért) Igénylem azt, hogy legyenek barátaim, vagy valamilyen társaságom, mert nem is mozdulok ki sosem. Már nagyon sok mindent kihagytam miatta, mert mindig tudtam, hogy emiatt balhézni fog, hogy én miért vagyok ezzel, miért beszélek azzal, miért tartozik a barátaim közé ez a személy, és miegymás. Az egész probléma, hogyismondjam, összetett. Kezdem már unni az egészet, hogy kb be vaygok zárva, nem mehetek el sehová, azt a kevés meghívást is sorra mondom le, hogy nem tudok elmenni, mert más programom van (ami persze nem igaz), aztán ezek miatt kezdek egyre elviselhetetlenebb lenni, főleg vele (nem hiszem, hogy ez tudatos lenne). Beszélni nem lehet vele, mert akkor elkezdi kombinálni a dolgokat. A többiről még csak említést sem akarok tenni.2013. máj. 17. 21:44
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Ha meg nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, szakítás lesz.
2/5 anonim válasza:
Én elmennék a helyedbe, akár mennyire cirkuszol. Egyszer voltam egy ilyenbe benne mint te, azóta, ha én menni akarok, akkor megyek. Senkinek nem engedem, hogy pampogjon.
3/5 anonim válasza:
Hát ha nem lehet vele megbeszélni akkor meg kell neki mondani.
Úgy érzem megfojtasz a féltékenységeddel. Szeretlek de nagyon bánt hogy nem bízol bennem, pedig amúgy minden rendben lenne köztünk.
Ilyesmi. Ha tiltakozik érvelhetsz azzal hogy szeretnél egy baráti társaságot és ezt igenis értse meg. Esetleg a kérdésed is megmutathatod neki. :)
Nagyon nem kell túlkomplikálni. Elmondtad hogy emiatt szarul érzed magad és ezen a magyarázkodás nem változtat, többet nem maradsz itthon a féltékenysége miatt ennyi.
5/5 anonim válasza:
Nem kellene engedni neki, idővel majd csak megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!