Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha a párom zavarja, hogy nem igazán okosabb nálam?
Neki eddig inkább butuska barátnői voltak, meg amúgy is tipikus "apa okos, anya szép" családban nőtt fel.
Én viszont nem vagyok buta. Ez számtalanszor bebizonyosodik, mégsem képes elfogadni. Elismeri, ha igazam van, de mégis sokszor úgy viselkedik velem, mint egy butuska nővel, például nem mond el valamit, mert "úgysem értenéd", aztán csodálkozik, hogy mégis értem. Vagy nem kér tanácsot, de amikor észreveszem, hogy szüksége van rá, és mondom hogy így vagy úgy jobb lenne valaki, mindig meglepődik, ha tényleg.
Nemrégiben csináltunk iq tesztet, egy pont eltérés jött ki. Nem együtt csináltuk, de talán két hét eltéréssel. Amikor mondtam neki, az volt a reakciója, hogy "biztos jó volt az a teszt, amit írtál?"
Tudom, nem létfontosságú kérdés, de borzasztóan zavar, hogy ha a fejem tetejére állok, akkor is a butuska nőt fogja látni bennem - egyszerűen mert azt AKARJA látni. Mit lehet az ilyen emberrel kezdeni? Valakinek van a fejenállásnál jobb ötlete?
De mi ezen a kedves bók? :O
Beszélgetek vele pasis témákról, de inkább zavarja, ha valamit tudok. Sokszor megkérem, hogy magyarázzon el ezt vagy azt, azt szereti, de mindig rácsodálkozik,ha hamar megértem.
Te tényleg okos csaj lehetsz, mert azok szeretik az ilyen nagyképű bunkókat.
Ha vele maradsz, akkor örökké le leszel nézve.
Van jobb ötletem, hagyd ott... Keress egy értelmes pasit, aki nem azt élvezi, ha egy buta nő van mellette. Engem a hideg kiráz tőlük néha. De nem azért írtam, hogy engem keress, mert mellettem meg falnak is mennél, persze más okokból. :D
De vannak még "okos" emberek. :)) Csak jól el vannak bújva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!