Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Mi lenne a helyes?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja lett vége a 3 éves kapcsolatomnak. Az ex barátom egyáltalán nem keresett kb. 3 hónapig, majd most, h új kapcsolatom van megint felbukkant. Feltépte a sebeket, és teljesen tanácstalan vagyok. A mostani párommal együtt is élek, de azt hiszem még a volt barátomat szeretem! Úgy érzem átverem a barátomat, nem tudok teljesen az övé lenni, hisz ott a volt barátom, aki házasságot, gyerekeket ígért, ami a legnagyobb vágyam volt vele! Teljesen padlón vagyok!2013. máj. 17. 11:24
1/15 anonim válasza:
4 hónap után egy másik sráccal élsz? Húúú...
2/15 anonim válasza:
Az ilyen embereket, mint te, megérteni nem tudom...
4 hónappal a szakítás után már új emberrel élsz együtt, de azért még az előzőt szereted.... igaz, nem is őt, inkább azt, hogy hajlandó lett volna elvenni, meg gyerekeket csinálni neked. Hát gratulálok!
Nőj fel előbb, neked még nem való párkapcsolat...
3/15 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy fogalmad sincs mit akarsz az élettől. A helyedben szakítanék a párommal, mert világos hogy becsapod. Eltöltenék pár hónapot egyedül és átgondolnám mit akarok a továbbiakban. Az egyedüllét sok problémára megadhatja a gyógyírt az esetedben.
4/15 anonim válasza:
Nem voltak azok olyan mély sebek, ha már együtt is élsz mással.
Szerintem is kicsit egyedül kéne lenned, és eldönteni mit akarsz.
5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Nem arra kértelek, hogy oszd az eszet, tanácsot kértem, és ha nem tudsz válaszolni akkor nem kell kommentelni a kérdésemet! Tartsd meg az ilyen jellegű megjegyzéseket magadnak! 24 évesen túl két 3 éves kapcsolaton talán mégiscsak érett vagyok egy párkapcsolatra!
2013. máj. 17. 11:37
6/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem túl vagyok az egészen amikor összejöttem a barátommal egészen addig amíg el nem kezdett keresni a volt barátom. Tudom, h korai volt az összeköltözés meg az egész kapcsolat, de nem akartam megbántani azzal, h nem költözöm hozzá.
Egyébként most tényleg egyedüllétre vágyom, de szemétnek érzem magam!
2013. máj. 17. 11:38
7/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul a sráccal egy helyen dolgozunk, nem tudom, h hogyan tudnám kezelni az egészet szakítás után és h mi lenne idebenn (munkahelyemen) már mindenki tudja, h együtt vagyunk!
2013. máj. 17. 11:41
8/15 anonim válasza:
Jól érzed! Azzal pedig nem bántasz meg senkit, hogy nem költözöl hozzá azonnal! Mert ha normális ember akkor megérti! Főleg ha őszintén elmondtad neki az elején, hogy még nemrég vagy túl az előző kapcsolatodon!
9/15 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, sőt tegnap este is beszéltünk róla, mert észre vette, h máshogy viselkedem azóta mióta az exem írt egy emailt! Elmondtam, h nagyon nehéz ez most nekem, mert én imádtam azt a férfit és igazából anno azért lett vége vele mert nem akart még semmi komolyat 30 évesen! Egyszerűen nem tudom elképzelni, h a mostani fiúval éljem le azt ami még hátra van és h neki szüljek gyerekeket! Minden vágyam ez volt a volt barátommal mert nagyon szerettem őt!
2013. máj. 17. 11:44
10/15 anonim válasza:
Ezek után a mostani barátod még veled akar maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!