Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önértékelési zavar? Ha igen, mit tegyek?
Sziasztok,
Másfél éve vagyok együtt egy 32 éves sráccal, én 33 vagyok. A probléma gyökere talán az, h sosem volt kimondva h együtt lennénk, sőt. Azonban már volt családi bemutatás, mki párként kezel minket, szülők, barátok, nem ismerkedünk mással, én szerelmes is vagyok belé. Ő sosem mondaná, illetve, ha úgy is lenne, letagadná még saját maga előtt is. Kicsit kusza a helyzet alapból. Az én problémám az, h én folyamatosan azt érzem, hogy kevés vagyok neki, holott ezt TÉNYLEG SEMMIVEl nem érezteti, sőt. Ha sokáig kimarad, állandóan rémeket látok, ha facebookol, állandóan nézném, kinek ír és mit és mindig megijedek, amikor olyan lányismerősével beszél, akit még nem ismerek. Nyomatékosítanám, h nem egy csélcsap típus, hűséges embernek ismertem meg és azt gondolom, h mellettem soha nem is volt mással. Nem bizalmatlankodunk, nincs ellenőrizgetés, szabadon mozgunk egymás gépén, telefonján. Nem szoktunk órákra eltűnni, ha külön is megyünk vhová, általában tujduk, hol, kivel van a másik.
Mégsem tudok szabadulni a félelemtől, hogy lehet, hogy valami szörnyű dolgot nem látok, hogy láma vagyok, nem veszem észre, stb.
Egyszer mással már volt ilyen és hát róla sem hittem volna.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy magamban h tudnám helyretenni ezt.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!