Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változatosságra vágyom?
Komoly kapcsolatban élek,de néha fantáziálok hogy milyen lenne más srácokkal.
Nem csaltam meg sose a pasim,de néha egy kis változatosság jo lenne.
Ne értsetek félre,jó vele minden téren,bennem van a hiba?

Annyiban te vagy a hibás,hogy fiatalon kényszeríted magad egy komoly kapcsolatba,mert gondolom 20 év körüli vagy,de inkább alatta.
Előbb-utóbb ez miatt vége lesz a kapcsolatnak,mert ez az érzés addig fog erősödni,amíg meg nem teszed.
Ha majd több sráccal voltál,utána nem fogsz vágyni ilyenekre,csak egy tartós,és boldog kapcsolatra,amikor csak egymásnak lesztek.

Utolsó vagyok.
Akkor így már bonyolultabb a dolog.
És így nem is tudok "okosságot" írni.
Bár eddig se tudtam:D
De sok sikert:)

Szerepjáték? Azt még a profi terapeuták is hatásosnak tartják, és nincs benne megcsalás.
Az egyik filmben volt, a főszereplő odalépett egy nőhöz az utcán, felszedte, felvitte magához, szexelt vele... A jelenet végén kiderült hogy a felesége. Igaz én tényleg 20 éves és csitri vagyok, de nekem bejött más pasik helyett. (Akikre amúgy valahol mind vágyunk. Hiába a tartós komoly kapcsolat, hiába a család, hiába csak ez kell... Mindenkinek szüksége van rá, hogy mások is elismerjék, hogy jó, hogy a hibáit szeressék, amit a férj/feleség/élettárs utál, ha csak néhány órára is...)

Köszi mindenkinek.
Természetesen először itthon próbálok tenni valamit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!