Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változatosságra vágyom?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatban élek,de néha fantáziálok hogy milyen lenne más srácokkal.

Nem csaltam meg sose a pasim,de néha egy kis változatosság jo lenne.

Ne értsetek félre,jó vele minden téren,bennem van a hiba?

2009. okt. 1. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy először az házad táján próbálj valamit javítani, felpörgetni. Beszélj a pasiddal, hogy lehet ezt jobbá tenni, hogy neked jobb legyen, persze kompromisszumokkal. Ha pedig utána is unalmas, akkor lépj csak előbbre. Feleslegesen, ha szeret, ne hagyd el őt.
2009. okt. 1. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Annyiban te vagy a hibás,hogy fiatalon kényszeríted magad egy komoly kapcsolatba,mert gondolom 20 év körüli vagy,de inkább alatta.

Előbb-utóbb ez miatt vége lesz a kapcsolatnak,mert ez az érzés addig fog erősödni,amíg meg nem teszed.

Ha majd több sráccal voltál,utána nem fogsz vágyni ilyenekre,csak egy tartós,és boldog kapcsolatra,amikor csak egymásnak lesztek.

2009. okt. 1. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Joval idősebb vagyok,és már gyerekünk is van.Elhagyni nem akarom,csak néha eszembe jutnak hasonlo dolgok.
2009. okt. 1. 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Több kapcsolatom is volt,tehát nem ez a gond.
2009. okt. 1. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Akkor így már bonyolultabb a dolog.

És így nem is tudok "okosságot" írni.

Bár eddig se tudtam:D

De sok sikert:)

2009. okt. 1. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
menjetek el egy swingerklubba
2009. okt. 1. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerepjáték? Azt még a profi terapeuták is hatásosnak tartják, és nincs benne megcsalás.

Az egyik filmben volt, a főszereplő odalépett egy nőhöz az utcán, felszedte, felvitte magához, szexelt vele... A jelenet végén kiderült hogy a felesége. Igaz én tényleg 20 éves és csitri vagyok, de nekem bejött más pasik helyett. (Akikre amúgy valahol mind vágyunk. Hiába a tartós komoly kapcsolat, hiába a család, hiába csak ez kell... Mindenkinek szüksége van rá, hogy mások is elismerjék, hogy jó, hogy a hibáit szeressék, amit a férj/feleség/élettárs utál, ha csak néhány órára is...)

2009. okt. 2. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szarjál a hátára, csapkodd szét egy papuccsal szex közben!
2009. okt. 2. 15:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Természetesen először itthon próbálok tenni valamit:))

2009. okt. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!