Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miattam összeszólalkozott egy feminista tüntetővel családalapítási kérdésekben. Helyesen tette?
Eddig azt hittem, értem a feminizmust, de rájöttem, hogy nem :/ Valószínűleg összekevertem az emancipációval...
Pedig én nagyon határozott, céltudatos és karrierista nő vagyok, családot sem szeretnék (bár imádom a gyerekeket, de mivel hosszú távon elviselhetetlen vagyok, senkinek az életét nem tenném tönkre), de tisztában vagyok vele, hogy ezzel a hozzáállással nem tartozom a többség közé.
Örülök, hogy én úgy élhetem az életem, ahogy akarom, de nem várom el, hogy más is hasonlóan gondolkozzon.
Ha valaki családot szeretne alapítani, ha másban látja a boldogságát, akkor ne tegye. Mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné. Aki arra hívatott, előbb utóbb úgyis fog gyermeket szülni, max. később, mint mások.
Amúgy tényleg kár elvakult emberekkel vitatkozni. Persze a véleményedet nyugodtan kifejtheted mindig, de hosszú, értelmetlen vitákba kár belebonyolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!