Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire féltékeny? Tudom hogy szeret gyerekünk is van de miért nem birok az indulataimmal? 21/L

Figyelt kérdés

8hónapos babánk van a páromnak volt egy csaja aki állítólag nagyon szerette de a párom kihasználta de a mai napig szivesen gondol vissza, mert nagyon rendes volt vele.

anyósom imádja nekem is mondta hogy bármikor oda mehet lakni ha olyan helyzetbe kerül.

mikor terhes lettem, anyósom megtudta akkor rá gondolt ezt onnan tudom mert a párom sunyiba beszélgetett ezzel a lánnyal fészbukon és meg megláttam. hozzáteszem hogy a lány volt terhes a páromtól régen de ők elvetették.

rosszul esik hogy én voltam terhes és másra gondolt.

nah mindegy kivertem a balhét irtam a csajnak hogy tipli van ,és nem beszélnek azóta ( REMÉLEM)

aztán jött egy másik volt b.-nö aki ráadásul ismerek, a párom találkozni akart is vele de azt nem mondta el nekem csak hogy a lány felhivott hogy állitsak az uramon. beszéltünk elég sokat telon és a vége az lett hogy találkoztam a lánnyal akkor mondtam a páromnak hogy jöjjön el dumáljuk meg erre lefeküdt aludni 5 hónapos terhesen elmentem találkozni vele és akkor közölte hogy a párom találkozni akart vele és ugy látta jónak hogy szól nekem mert hamarosan babánk születik. hazamentem nem tette zsebre amit kapott!

ráadásul akkora egoja van hogy engem nyomorit le.

meg ezeket vágta hozzám hogy ilyen top model csajai voltak olyan masszőr és stb.

azóta rohadtul nem bízoz benne minden alklommal ha beszélünk agyalnom kell hogy most hazudik vagy sem.

és nem tudom megmagyarázni még magamnak se de van mikor a volt b.nöjére gondolok hogy milyen udroditó volt és felmegy a cukrom,és ezért vitázunk. a páromnak van egy öccse a párom másik volt nője be jelelölte facén és anyosom elmondta és állítólag a párom nem tud róla na azóta mióta ismerősök és ha ketten vannak azon agyalok hogy üzent-e a csaj neki. anyós meg mintha néha éreztetné hogy a másik lányt jobban szerette volna mint engem

pedig megnmondtam a páromnak hogy úgy csinálja hogy ez az utolsó húzása.

Mit csináljak vagy hogy fogjam fel ezeket a dolgokat hogy ne legyek ilyen nekem se jó. :(

mit csináljak?

2013. máj. 15. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát végtelen primitívséget vélek csak felfedezni.

Így jár aki a falu bikájának szül egy gyereket. Ebből sajnos már nem fogsz jól kijönni. Vagy mellette maradsz és retteghetsz (valószínűleg jogosan) a megcsalástól. Vagy fogod a cuccod és reménykedsz, hogy anyád befogad a gyerekeddel együtt.

2013. máj. 15. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebből sok jót nem látok, kicsit korán jött ez a baba, nem stabil a párkapcsolatotok. Mindenesetre tiszteletreméltó, hogy megtartottad, de én a helyedben kezdenék csomagolni, és szépen elmenni innen. Egy szerető férfi (házasok vagytok?) nem így beszél a párjával, nem vágja a fejéhez, hogy topmodell barátnői voltak. Te nem bízol benne, állandóan kattogsz, hogy vajon épp írt-e neki valaki vagy nem. Ebből szerinted kisül még valami jó? Én ismeretlenül azt mondom, hogy nem.
2013. máj. 15. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire válaszolni akartam, Támadó Kobold barátunk leírta a lényeget. Sajnos azt én csak megerősíteni tudom.
2013. máj. 15. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Na nekem ez sok....huuuu
2013. máj. 15. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Támadó kobold :D ez nagyon jooo :D sirok :D

nem vagyunk házasok külök élünk a családtól. érzem hogy szeret de akkor sem bizok meg benne azt mondja hogy hülye vagyok.

2013. máj. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!