Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos megcsaltam a páromat és ő ezt megtudta. El akar küldeni. Hogyan tehetném jóvá?
Ha engem csalna meg a párom, ő is mehetne, amerre lát. Akkor járna jól, ha mire hazaérek, már a cuccai sincsenek itt.
Van, aki nem képes megbocsájtani a megcsalást. Gondolom, egyértelmű neked is, hogy a férjed nem támogatja a nyitott házasságot, és elvárja a hűséget.
Nem tudtál ellenállni??? Pfff... Bocs, de ez nem kifogás.
Felnőtt ember vagy. A tetteknek következményei vannak.
Véleményem szerint a megcsalást egyszerűen nem lehet jóvátenni. Nem lehet meg-nem-történtté változtatni.
A tüske örökre megmarad, többé nem bízik benned, nem fogja megbocsájtani, még akkor se, ha nem emlegeti. Akkor meg a féltékenységbe és a bizalmatlanságba megy tönkre a kapcsolat.
Ezt már megette a fene.
Majd legközelebb, ha új kapcsolatod lesz, bölcsebb leszel, és megtanulsz uralkodni a bugyidon.
"De ez csak úgy jött és nem tudtam ellenállni."
Ebből az egy mondatból is jól lejön, milyen ember vagy. Magyarázod a megmagyarázhatatlant, elbagatellizálod a saját hibádat, nem vállalsz felelősséget a tetteidért, aztán meg azt bizonygatod, hogy igazából a férjednek lenne rossz, ha szétmennétek. Szerintem meg pont nem kéne rákényszerítened, hogy egy ilyen emberrel éljen együtt, mint te, úgyse tudná soha megbocsátani. Inkább próbálj meg felnőni és másra is odafigyelni. Megérdemled a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!