Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnos megcsaltam a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos megcsaltam a páromat és ő ezt megtudta. El akar küldeni. Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 13:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem csalna meg a párom, ő is mehetne, amerre lát. Akkor járna jól, ha mire hazaérek, már a cuccai sincsenek itt.

Van, aki nem képes megbocsájtani a megcsalást. Gondolom, egyértelmű neked is, hogy a férjed nem támogatja a nyitott házasságot, és elvárja a hűséget.

Nem tudtál ellenállni??? Pfff... Bocs, de ez nem kifogás.

Felnőtt ember vagy. A tetteknek következményei vannak.

Véleményem szerint a megcsalást egyszerűen nem lehet jóvátenni. Nem lehet meg-nem-történtté változtatni.

A tüske örökre megmarad, többé nem bízik benned, nem fogja megbocsájtani, még akkor se, ha nem emlegeti. Akkor meg a féltékenységbe és a bizalmatlanságba megy tönkre a kapcsolat.

Ezt már megette a fene.

Majd legközelebb, ha új kapcsolatod lesz, bölcsebb leszel, és megtanulsz uralkodni a bugyidon.

2013. máj. 15. 14:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem tudsz mit tenni. Egyébként ember vagy, nem állat, olyan NINCS, hogy nem tudsz ellenállni. Max. nem akarsz, utána meg rinyálsz, hogy jaj, megbántam... felejtsd el. Most végre megtanultad, hogy mindennek van következménye.
2013. máj. 15. 14:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy neki nincs hová mennie és félek, hogy bajba kerül.
2013. máj. 15. 14:46
 14/28 anonim ***** válasza:
Amikor megcsaltad, erre nem gondoltál?
2013. máj. 15. 14:46
 15/28 A kérdező kommentje:
De nem gondoltam, hogy kiderül, félek, hogy rossz társaságba keveredik.
2013. máj. 15. 14:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"De ez csak úgy jött és nem tudtam ellenállni."

Ebből az egy mondatból is jól lejön, milyen ember vagy. Magyarázod a megmagyarázhatatlant, elbagatellizálod a saját hibádat, nem vállalsz felelősséget a tetteidért, aztán meg azt bizonygatod, hogy igazából a férjednek lenne rossz, ha szétmennétek. Szerintem meg pont nem kéne rákényszerítened, hogy egy ilyen emberrel éljen együtt, mint te, úgyse tudná soha megbocsátani. Inkább próbálj meg felnőni és másra is odafigyelni. Megérdemled a következményeket.

2013. máj. 15. 14:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit hamiskás az aggódásod érte. Felnőtt ember, majd megoldja, valószínűleg veled nem szeretne egy fedél alatt maradni, talál magának helyet.
2013. máj. 15. 15:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
"Jött és nem tudtam ellenállni." XD Ez.. ez akkora egy kamu..:D Ha akarsz ellenállsz. A hűség nem érzés, a hűség döntés!! 40 évesen több eszed is lehetett volna. Most már viseld a következményeket. Takarodj el az életéből és add meg neki a lehetőséget, hogy találjon maga mellé egy olyan nőt, aki nem alázza meg és hazudik a szemébe. Aki mellett boldog lehet...
2013. máj. 15. 15:05
 19/28 A kérdező kommentje:
Megpróbálom meggyőzni, hogy amíg nem lesz hová mennie addig maradjon nálunk.
2013. máj. 15. 15:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtál ellenállni!? Két dolog különböztet meg bennünket az állatoktól: tudunk evőeszközzel enni és tudjuk KONTROLLÁLNI a szexuális életünket! Szóval elég ócska a kifogás? Remélem ezt nem mondtad a párodnak, mert akkor semmi esélyed, hogy visszakapd!
2013. máj. 15. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!