Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metálos lány, rapper srác párosítás?
Figyelt kérdés
Öltözködésben is megmutatkozik ez mindkét fél részéről, de azért nem olyan durván, csak szolídan.
Mit gondolnátok, ha meglátnátok egy ilyen pár, egyáltalán érdekelne?:D
2013. máj. 15. 13:31
1/9 anonim válasza:
én cicababa vagyok(kinézetre,amúgy metálos),a pasim tukkó metálos. szerinted? :D
2/9 anonim válasza:
Én nem gondolnék semmit, mindig be vagyok borulva az agyamba, nem szoktam az embereket nézegetni.:D Amúgy ez legyen a legnagyobb problémátok.:)
3/9 anonim válasza:
Semmit nem gondolnék, egészségetekre.
4/9 anonim válasza:
Teljesen átlagos.Tudod hány ilyen pár van a világon?Rohadt sok.
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy a gyerekük majd biztos rokker lesz. :)
Amúgy semmit. Szerintem nincs ezzel baj.
6/9 anonim válasza:
Igazából le se tojnám, észre se venném, fel se tűnne, nem is érdekelne tennék rá magasról. Ha meg valaki beszól azt irigylem, hogy ez a legnagyobb gondja.
7/9 anonim válasza:
Nem mindegy ki milyen zenét szeret? Az összhang a lényeg.
8/9 anonim válasza:
Nem érdekelne, valószínűleg észre sem venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!