Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek milyen lány jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek milyen lány jön be igazából a mai világban?

Figyelt kérdés

Persze mindenkinek más az érdeklődési köre, de még is a mai világ sok féle lányaiból milyen jön be igazán? Hogyan választotok ki lányt?

Nehéz kezdeményezni fiú létetekre? Ti mennyire szoktatok zavarba jönni vagy izgulni ha találkoztok egy lányal?

Menyire számít a külalak az érzések, szeretett stb...

Kérlek a válasz mellé kort is írjatok. :)

2013. máj. 14. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kezdeményezni nem nehéz.Ha utána szabad a pálya.Na az már igen.Zavarba most már nem igen szoktam jönni.Már megjártam egy két dolgot.

A külső annyiban számít,hogy azt látod meg elsőnek.Valami mindig megtetszik.

F19

2013. máj. 14. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
13/F A laza szép lányok akik nem hisztisek! Nem igazán jövök zavarba!
2013. máj. 14. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
korodat ha kérhetném?!
2013. máj. 14. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem izgultam, pedig a volt bnőmmel való első talim, egy egész hétvégés volt. :D Persze jó ideig beszélgettünk neten előtte...

Viszont számít a külső, mert ha nem tetszik valaki, akkor nem tudok együtt lenni vele úgy, hogy teljesen felengedjek... Bár elég tág skálán el lehetne helyezni az ilyen nőket, a vékonytól a husisig.

Emellett számít, hogy milyen a természete, meg az is, hogy ne legyen sík... talán nekem ez a legfontosabb az őszinteség meg a nyíltság mellett.

25/F

2013. máj. 14. 20:04
 5/11 anonim válasza:

Szia!

Elég nehéz kérdést tettél fel. Nekem ha lehet ezt mondani külsőre több nőideálom is van. Valószínűleg azért, mert fontos számomra a hozzá tartozó egyéniség is, persze fontos a külső is (adjon magára, de ne essen túlzásba, alkalomnak megfelelően öltözködjön). Egy biztos ne legyen hisztis és tanuljon meg bízni a párjában (néhány nőnek ez eléggé nehezére esik). Eleinte általában zavarba tudok jönni, amég nem ismerem meg a másikat. A kezdeményezésről annyit, hogy szerintem fontos, hogy félreérthetetlen jeleket kapjak a kiszemelt leányzótól. Korom: 24 és jelenleg tartós kapcsolatra értendő a kommentem.

2013. máj. 14. 20:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Ideálom nincs.

A külsőre figyelek fel.Ha az megtetszik,akkor próbálom a belsőt is megismerni.Ha az is okés,akkor mehet a randirahívás..ami azért mindig para egy kicsit.Izgulni nem szoktam,ez mondjuk előny.

Külsőre mindegy,csak legyen benne valami ami megfog.Általában a sötét

haj,sportos alkat tetszik.

Belsőre ha kedves,normális,okos,hűséges..

17/F

2013. máj. 14. 21:37
 7/11 anonim válasza:
Hát külső az mindegy de ápolt legyen , és ne koszos cuccokban járjon .. Ha lehet legyen formás.. Belső: fogja fel éretten a dolgot ne hisztizzen mindenért legyen megértő kedves és nem árt ha kicsit féltékeny 16/f
2013. jún. 20. 22:01
 8/11 gaben1997 válasza:
nekem az a fontos hogy arcra aranyos legyen, ne legyen vékony szóval legyen alakja, kedves és jófej legyen. nekem nehéz kezdeményezni de utána már semmi izgalom :D 16
2013. júl. 1. 10:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. júl. 1. 12:02
 10/11 gaben1997 válasza:
nincsmit :D
2013. júl. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!