Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen lány jön be igazából a mai világban?
Persze mindenkinek más az érdeklődési köre, de még is a mai világ sok féle lányaiból milyen jön be igazán? Hogyan választotok ki lányt?
Nehéz kezdeményezni fiú létetekre? Ti mennyire szoktatok zavarba jönni vagy izgulni ha találkoztok egy lányal?
Menyire számít a külalak az érzések, szeretett stb...
Kérlek a válasz mellé kort is írjatok. :)
Kezdeményezni nem nehéz.Ha utána szabad a pálya.Na az már igen.Zavarba most már nem igen szoktam jönni.Már megjártam egy két dolgot.
A külső annyiban számít,hogy azt látod meg elsőnek.Valami mindig megtetszik.
F19
Egyáltalán nem izgultam, pedig a volt bnőmmel való első talim, egy egész hétvégés volt. :D Persze jó ideig beszélgettünk neten előtte...
Viszont számít a külső, mert ha nem tetszik valaki, akkor nem tudok együtt lenni vele úgy, hogy teljesen felengedjek... Bár elég tág skálán el lehetne helyezni az ilyen nőket, a vékonytól a husisig.
Emellett számít, hogy milyen a természete, meg az is, hogy ne legyen sík... talán nekem ez a legfontosabb az őszinteség meg a nyíltság mellett.
25/F
Szia!
Elég nehéz kérdést tettél fel. Nekem ha lehet ezt mondani külsőre több nőideálom is van. Valószínűleg azért, mert fontos számomra a hozzá tartozó egyéniség is, persze fontos a külső is (adjon magára, de ne essen túlzásba, alkalomnak megfelelően öltözködjön). Egy biztos ne legyen hisztis és tanuljon meg bízni a párjában (néhány nőnek ez eléggé nehezére esik). Eleinte általában zavarba tudok jönni, amég nem ismerem meg a másikat. A kezdeményezésről annyit, hogy szerintem fontos, hogy félreérthetetlen jeleket kapjak a kiszemelt leányzótól. Korom: 24 és jelenleg tartós kapcsolatra értendő a kommentem.
Ideálom nincs.
A külsőre figyelek fel.Ha az megtetszik,akkor próbálom a belsőt is megismerni.Ha az is okés,akkor mehet a randirahívás..ami azért mindig para egy kicsit.Izgulni nem szoktam,ez mondjuk előny.
Külsőre mindegy,csak legyen benne valami ami megfog.Általában a sötét
haj,sportos alkat tetszik.
Belsőre ha kedves,normális,okos,hűséges..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!