Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátom, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom, szerintetek okosan döntöttem hogy elhagytam őt?

Figyelt kérdés

Nemrég felpofozott a barátom, csak mert nem volt kedven a szexhez, (pedig szoktunk eleget szexelni), egyszerűen csak felpofozott, és ez ágy felé "lökdösött, stb." én persze visszapofoztam, szerintetek ez helyes döntés? (mármint hogy visszapofoztam, nem hagytam magam, meg hogy elhagytam)

-de azért még gondolok rá

2013. máj. 14. 19:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hat éve kiírt kérdés Viszont jól tetted, hogy nem hagytad magadat, meg hogy akkor visszapofoztál, meg hogy elhagytad így kell az ilyen vadbarmokkal bánni jól kezdődik a mai napom röhögve. A visszapofozást is csak óvatosan, mert ha nem egy vérbeli harcos volt a csávó, akkor már fel sem kellett volna nézned a csillagos égre, mert lehet segített volna a csillagnézésben. A tökön rúgást azt nem ajánlottam volna sőt egyáltalán nem, mert a a pali olyan lett volna esetleg lehet akkor belőled már sült halfilé lett volna mert mondjuk én a helyében ha nem is az de lehet a kettő helyett négy lábat csináltam volna neked azt hiszem. Most is még egyszer mondom ha ott hagytad tényleg jól tetted anno, hogy ott hagytad az ilyenek még arra sem érdemesek, hogy egyáltalán pazarolj rájuk. Ja hogy még azért ezek után is gondoltál rá akkor? Duplán szétröhögöm magamat.
2019. márc. 28. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!