Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom. Egy év után összeköltöztünk,mert nagy volt a szerelem,meg naív voltam. Mondjuk nem én voltam annyira megindulva az összeköltözésért,hanem ő. Aznap mikor az első közös napunk lett volna az albérletben,vallomást tett: megcsalt előző este,maga sem tudja,mért. Igyekeztem megbocsájtani,de nem ment,így egy hónap kínlódásos együttélés után hazaköltöztem,és szakítottunk.

Ez volt karácsony után. Azóta folyamatosan próbálkozik az exem,hogy próbáljuk meg újra,de hát én nem tudnék benne többet bízni,és úgy meg nincs értelme.

Ti adtatok volna neki még egy esélyt? Vagy én csináltam jól?

Nem fogok neki több esélyt adni,csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére,ők mit ettek volna a helyemben.

2013. márc. 12. 07:09
1 2
 1/14 anonim válasza:

ha egyszer megcsalt előforfulhat máskor is

szerintem jól tetted. hogy nem adtál neki több esélyt

2013. márc. 12. 07:22
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

jól csináltad, aki megcsal mindig meg is fog

hátbaszúrt, azt sem érdemli meg, hogy szóba állj vele

2013. márc. 12. 07:26
 3/14 fospuska ***** válasza:
jól tetted, bár én ki se pakoltam volna.
2013. márc. 12. 07:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen Utolsó! De hát úgy voltam vele,hátha menni fog.
2013. márc. 12. 07:39
 5/14 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:

Jól döntöttél!

Kutyából nem lesz szalonna!

2013. márc. 12. 07:47
 6/14 fospuska ***** válasza:
a remény ugye... de nem hibáztál, ez miatt ne fájjon a fejed.
2013. márc. 12. 08:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is azt mondanám, hogy jól döntöttél.

Voltam én is ilyen helyzetben, fülig szerelmesen. Csak nekem tovább tartott, mint egy hónap. Ma már csak az elvesztegetett időt bánom :)

27/N

2013. márc. 12. 08:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem neked is tanulópénznek jó volt!
2013. márc. 12. 08:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rendkívüli gátlástalanságról tett tanúbizonyságot, hogy az összeköltözés előtt lévő éjszakán képes volt megcsalni. Ilyenkor egy kellemes izgalom van az emberben, egy várakozás, hogy milyen jó lesz holnaptól. és minden gondolatom e körül forogna. Neki meg bizsergett a nadrágja. Sőt, biztos, hogy már előtte volt valamilyen kapcsolata a másik lánnyal, ha ekkor sor kerülhetett az együttlétükre. Semmi szín alatt nem bíznék meg benne.
2013. márc. 12. 09:24
 10/14 A kérdező kommentje:
hát a lányt már mielőtt engem megismert ismerte meg,de nem lett köztük semmi. Aztán azt mondta kicsit megrémült a helyzettől,hogy összeköltözünk,mert ez nagy elhatározás és kiöntötte a szívét annak a lánynak....meg mást is. Szóval valahogy így volt,de a csaj nem nagyon akart beletörődni,hogy ő volt a r.banc a kapcsolatban és még sokáig hívogatta az exemet.
2013. márc. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!