Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom, szerintetek okosan döntöttem hogy elhagytam őt?
Nemrég felpofozott a barátom, csak mert nem volt kedven a szexhez, (pedig szoktunk eleget szexelni), egyszerűen csak felpofozott, és ez ágy felé "lökdösött, stb." én persze visszapofoztam, szerintetek ez helyes döntés? (mármint hogy visszapofoztam, nem hagytam magam, meg hogy elhagytam)
-de azért még gondolok rá
Hogy féljél-e tőle?
Hát ezt mi honnan tudjuk? Neked kell ismerni annyira, hogy tudd mennyire agressziv és "ragaszkodó". Igen, volt már a történelemben nagy gubanc ebből, sajnos. De azért a többség eddig nem megy el. Amig "házon bellül" vagy többet megengednek maguknak, de ritkán ennyire bosszuállók, vagy megszállotak, hogy meg is támadjanak.
Jol tetted, hogy egybol elhagytad!
Es nehogy visszamenj hozza! Aki not megut az nem ferfi, hanem egy fereg! Ilyet egybol ott kell hagyni, mig nem keso !
A legjobban dontottel.
Poros Vénusz szakadok rajtad :D
az meg még el is hiszi végem van xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!