Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is elfelejt felköszönteni névnapotokon?
Figyelt kérdés
Az én pasimnak soha eszébe nem jut felköszönteni nevem napján, és ha szóvá teszem is neki,úgy tesz,mintha nem is lenne a névnap olyan fontos dolog.Tavaly még a szülinapomat is elfelejtette...
Persze, az ő neve napja meg szülinapja az szent...
2013. máj. 14. 13:57
3/8 anonim válasza:
én fel szoktam köszönteni a barátnőmet. Söt a legtöbb ismerősömet is ha eszembe jut. :)
5/8 anonim válasza:
Ez a névnaposdi kb annyira erőltetett ünnep, mint a Valentin-nap. Senkit nem köszöntök fel a névnapján, és hidegen hagy, amikor az enyém jön el.
A születésnap az más ünnep, fontosabb számomra.
6/8 anonim válasza:
kérdezz rá, hogy ennyire nem vagy fontos neki, vagy egyéb okból felejti-e el. nem tudsz mást csinálni. ha nagyon zavar szakíts, ha egyébként jól megvagytok, nem akarsz veszekedést, akkor pedig fogadd el. de szerintem egy beszélgetést megér.
7/8 anonim válasza:
aki fontos nekem azt felköszöntöm, aki meg nem, azt pedig nem köszöntem fel...
8/8 Boldogság Bár válasza:
Hát ha magamból indulok ki én nagyon szoktam köszönteni az embereket névnapjuk alkalmából. Mivel sosem tudom megjegyezni a dátumokat :) keverem is. Ezért szoktam mondogatni, hogy senki ne haragudjon meg, de megjegyezni nem tudom. A naptárakat meg nem nézegetem :/ Volt már olyan, hogy a párom nem köszöntött fel, de legutóbb meg anya felejtette el :) mikor meg szóltam, hogy anya tegnap volt a névnapom. Másnap jött a képeslap, hogy "BOLDOG SZÜLINAPOT" (nem látta a feliratot) Ennyi. Szerintem nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!