Nektek hogy esne, ha a barátaitok elfelejtenének
felköszönteni a névnapotokon?
Figyelt kérdés
Egy baráti társaságban vagyok, nem olyan szoros a kapcsolatunk, de néha elszoktunk járni erre-arra jól érezni magunkat. Nektek hogy esne, ha elfelejtenének felköszönteni a névnapotokon, miközben gőzerővel szervezik egy másik csaj szülinapi buliját? 16-17 évesek vagyunk. Én vagyok ilyen sértődékeny, hogy ez ennyire megbántott? Főleg mikor valaki azt mondja, hogy "jaj te vagy az egyik legjobb barátnőm", közbe meg még a névnapomat is elfelejti...
17/L
2012. nov. 14. 16:32
1/9 anonim válasza:
Boldog névnapot szilvike! :D
2012. nov. 14. 16:38
2/9 anonim válasza:
Nekem meg az lenne a fura,ha felköszöntene valaki:D Ugyanis nem ünneplem.
2012. nov. 14. 16:39
3/9 anonim válasza:
Nekem tavaly anyu és apu is elfelejtette ...24 vagyok.van ez így...szülinapomkor meg mondta apu hoyg vettem ám neked csokit csak megettem...de amúgy elég gáz és lehet én is besértődnék :/
2012. nov. 14. 16:39
4/9 anonim válasza:
ha facebook nem létezne örülhetnék ha 5-en felköszöntöttek volna. De még akikkel gyerek korom óta barátok voltunk azok annyit lusták voltak odanyögni hogy boldog szülinapot. Akikkel meg évtizedek óta nem beszéltem felköszöntött a közösségi oldalon.
De nem érdekelt,az ilyeneket én se köszöntöttem fel idén,nem véletlenül.
2012. nov. 14. 16:40
5/9 betlindis válasza:
én a sajátomat sem tartom és másokat sem köszöntök. egyedül a szülinapomat tartom számon, mégis érdekes, hogy az ember hány éves ugye. de mástól sem várom el, hogy köszöntsön bármikor is, cserébe én sem köszöntök soha senkit semmilyen alkalomból. ezt amúgy nyíltan teszem. elhiszem, hogy társaságban kellemetlen, ha vkit felköszöntenek, téged meg elfelejtenek, de ha csak laza kapcsolatban vagytok, tényleg megéri, hogy emiatt szarul érezd magad? nekem nincs ilyen baráti társaságom, viszont van néhány, de tényleg csak pár igazán közeli és jó barátom, akikkel tényleg évek óta tűzön-vízen át megyünk egymásért, és hidd el, ilyenkor nem a szülinap-névnap a fontos, hanem az év összes többi napja, nem a köszöntés, hanem hogy egymás mellett vagytok jóban-rosszban. röviden: laza kapcsolatokkal ne törődj nagyon, és tinglitangli ünnepek miatt ne sértődj meg számodra fontos emberekre.
2012. nov. 14. 16:55
6/9 Tőkés Áron válasza:
Ezen nem kell elcsüggedni megesik az ilyesmi, én ezt annyira nem venném szívre. Amúgy boldog névnapot kívánok neked! :)
2012. nov. 14. 17:06
7/9 anonim válasza:
sok névhez több nap is passzol, honnan tudják hogy te épp mikor ünnepled? A barátiköreimben én nem emlékszem hogy valakit felköszöntöttek volna névnap miatt
2012. nov. 14. 18:18
8/9 anonim válasza:
névnap és születésnap azért két eléggé más dolog.
Sokan vannak, akik egyszerűen nem is tartják a névnapokat, pl. mi se, és ahogy itt is olvashattad, mások se.
Én pl. azt se tudom, hogy a sajátom mikor van, nem hogy melyik nap milyen névnap van éppen.
2012. nov. 14. 22:43
9/9 anonim válasza:
Sehogy, nem veszem túl komolyan a névnapokat. Inkább az szokott kellemes meglepetést okozni, amikor valaki felköszönt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!