Elfelejtettem anyát felköszönteni, csak másnap tettem, röstelltem, erre direkt ő is így köszöntött fel. Ez nem durva?
épp akkor kimentem külföldre, átvertek, azt sem tudtam hogy jutok haza, tiszta kálvária volt 2 napom, így anya köszöntése kimaradt,(habár végig vele tartottam a kapcsolatot) itthon ő emlékeztetett rá, másnap szégyellve magam, de felköszöntöttem. erre ő direkt elhúzta a következőleg nekem jött névnapom miatti köszöntésem. most esett le, hogy direkt csinálta.
szerintem ez a rosszindulat határát súrolja. vagy inkább túl is lépi azt.
nem?
hülye vagy miért tenné ennyire rossz a kapcsolatotok? Nem ugye,mert amikor bajban voltál segített tartotta benned a lelket. Eszedbe sem jutott,ohgy ő is csak elcsúszott?
ugyan már minek dramatizálni, túl reagálni.
Nekem aztán tökmindegy, hogy ki mikor köszönt fel. Rendszeresen elfelejtem a szülinapomat, meg a névnapomat is, szóval mindig meglepetés, amikor jönnek a köszöntések. :)
Szerintem ne dramatizáld túl. Ha tényleg direkt csinálta, akkor elég gyerekes, de lehet, hogy csak tényleg elfelejtette.
Ha rosszindulat, ha nem nincs belőle semmi különös. Úgy gondolta, hogy visszaadja, ennyi.
Engem a nem rég volt névnapomon a családtagjaim alig óhajtottak felköszönteni, sőőt, keresztanyám, aki mindig felköszönt, hoz ajándékot, na ők most azt se mondták, hogy boldogat. Ez van. :D
csak én ezt egy anyától nem vártam volna
bosszút, ráadásul olyanért, amit nem szánt szándékkal követtem el. pedig nem egy intelligenciátlan nő. vezető beosztásban van.
hogy nekem mindig csalódnom kell anyában, és a mai napig is, fel nem foghatom
mivel egyfolytában tartottam vele a kapcsolatot és végig tudta milyen kálvárián megyek keresztül, 100 % hogy tudja, hogy nem voltam rosszindulatú.
amúgy meg nem értem miből gondolják egyesek, hogy ez lenne a legnagyobb gondom. csak azt lehet kiírni, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!