Anyáknapja alkalmából illik felköszönteni a barátnőm anyukáját?
Novemberben jöttünk össze a párommal és nagyon jól kijövök az anyukájával. Felköszöntsem őt is?
19/F
Biztos jól esne az anyukájának.
Illik? Nem különösebben, hiszen még csak együttjártok.
Ha a szíved úgy diktálja, egy csokor virággal elkápráztathatod anyukádat, és megalapozhatod a további kapcsolatotokat is.
Szerintem szép gesztus...:)
és nézd a jó oldalát örülni fog anyukája és a b.nöd is:)
Hát, én azt tudom, hogy az én édesanyám igencsak meglepődne, ha a párom őt is fölköszöntené Anyák Napján... Mi is csak 5 hónapja vagyunk együtt, komoly is a kapcsolatunk, de ezt én is abszurd ötletnek tartanám... De persze sokan vagyunk sokfélék, ki tudhatja, hogy a párod édesanyja milyen beállítottságú. Javaslom, hogy inkább a pároddal beszéld meg, vagy párod édesapjával, elkerülendő az esetleges incidenst. :)
A nagymamádat viszont fölköszöntheted. :)
Ugyan mitől abszurd, amikor házasság után anyunak, apunak szólítja anyósát, apósát sok ember?
Ha komoly a kapcsolat, bőven belefér egy "megelőlegezett" anyák napi virág. Még akkor is, ha később szétválnak az útjaik a fiataloknak. De mindenképpen egy szép emlék marad, mely nem kötelez semmire.
Én ezt nagyon nem értem, mert ő nem a te anyukád. Én csak a sajátomat köszöntem fel, a páromét köszöntse a párom és ennyi.
Eszembe nem jut mást felköszönteni az anyukámon kívül. Nagymamákat szoktuk még de őket is apukám meg anyukám és csak úgy adok egy puszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!