Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezeket, ha még a névnapomon sem tudott felköszönteni?
Van egy fiú az osztályban, akinek észrevettem, hogy talán tetszem. Órákon gyakran bámul vagy néz engem, de néha a szünetekben is. Többször megérintett, de nem csak "spontán" érintések voltak. Párszor érdeklődött felőlem, 1-2x meg is dícsért, meg úgy alapból kedves velem. Ha ilyen közvetlen lenne más lányokkal is, akkor fel se tűnt volna, de pl a barátnőmmel (több ideje ismeri, mint engem) nem így viselkedik, hanem közömbösen, meg több lánnyal is.
Pár napja volt a névnapom, és vártam volna, hogy majd hátha felköszönt, de nem írt nekem. Bezzeg az osztály k*rvájànak tudott írni, csak azt nem értem, hogy akkor miért csinálja a fent leírtakat velem? Nem szokott fent lógni állandóan, de mindennap látom fent. Nem a facebookon van a hangsúly, hanem csak rosszul esett, hogy eszébe se jutottam, mikor az a másik csaj igen.
17/l
Esetleg nem követi, hogy épp milyen névnap van. Hiszed, vagy nem, én nem is tartom a névnapom.
Miért nem mész oda és beszélsz vele? Mondd meg neki, ha tetszik, és szeretnél többet tőle.
köszi a válaszokat!
ugyanúgy hívnak, mint azt a csajt, úgyhogy szerintem gondolhatta, hogy én is akkor tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!