Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tesztek, ha a pasitok elfelejt felköszönteni nőnapon?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 12:47
1/20 anonim válasza:
Azért éjfélig várnék a helyedben. Én pl szándékosan nem köszöntöttem senkit egyből, a virág lapult a csomagtartóban. Aztán amikor láttam, hogy elkenődik a szájacskája, akkor rukkoltam elő a meglepivel :) 30/F
2/20 anonim válasza:
Én nem szoktam felköszönteni senkit sem nőnapon.
3/20 anonim válasza:
énsem ,mert nincs férfinap ,ezért nő nap se legyen Xd nőnap egész évben van. főleg mikor fizetést kapnak a férfiak :P
4/20 anonim válasza:
Semmit, nem húzom fel magam, nem foglalkozunk ilyen hülyeségekkel mint a nőnap, ha lenne pasinap, én se köszönteném fel, max. poénból.
6/20 anonim válasza:
Nekem rosszul esne...mi itthon sokszor tartunk "férfi"napot is.Mikor nincs kedvem sütni-főzni...és kéri ,mindig megkapja:)Én egy gyönyörű verset kaptam e-mailban:):):)a kisfiamtól virágot:)
7/20 anonim válasza:
Engem megerőszakolt a macsó párom.
8/20 A kérdező kommentje:
Igen ma van nőnap.Én ezt csak azért kérdeztem,mert engem eddig minden nőnapon felköszöntött a párom egy kis helyes virággal.De most nemrég volt a szülinapom,és akkor elfelejtett virágot hozni,és ha ma is elfelejti az nekem olyan rosszul esne.De nem szeretnék követelőzőnek tűnni,csak még is valahogy a tudtára adnám ,hogy örülnék egy kis figyelmességnek.Én nagyon sokszor lepem meg őt apró kis dolgokkal,mert szerintem ez fontos.
2010. márc. 8. 13:09
9/20 anonim válasza:
Majd ha lesz férfi nap, na majd akkor felköszöntöm a nőket :) addig nem :) jó, anyámat igen :D
10/20 anonim válasza:
Hé fiúk! És a White Day-vel mi van? :D Tudtommal akkor ti kaptok ajándékot :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!