Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt vágta a fejemhez, hogy annak az illetőnek "sokkal nagyobb volt a farka és tovább is bírta, mint te". Ti miként élnétek ezt meg? Nektek mi jön le ebből? Én úgy érzem, hogy ez a párkapcsolat legjobb mérge.
Volt a barátnőmmel a napokban egy vitatkozás. Ő idegességében teljesen más "témában" egy volt egyhetes kapcsolatából a fent említett dolgot vágta a fejemhez.
A méreteimmel semmi gond,nagy.Utána már magyarázta,hogy semmi baj velem,és ne haragudjak mert dühből mondta ezeket.
Elmondta azt is,hogy az nem is volt jó mert fájt és utána sírt és szakított is.......
DE IGEN!
Igenis a düh nagyon nagy kihatással van az ember őszinteségére, ilyenkor leginkább kegyes hazugságra nem képes az ember, hanem megmondja a "tutifrankót".
Nekem ugyan még nem mondtak ilyet, hozzáteszem, ilyen vitám még egy lánnyal sem volt. De ha mégis ilyen történne, akkor ott lenne vége. Nincs megbocsájtás, nincs újraösszejövünkmertmegbántaamitmondott', semmi ilyesmi. Örökre vége, ha meg visszakönyörögné magát, akkor gyengéden az orrára b***nám az ajtót, akkor talán elgondolkozik a kiskirálylány, hogy vannak dolgok az életben, amiket ő sem tehet meg.
Amit most mondok, egy lány se vegye magára, egyetlen részletét sem.
Figyu haver, az ilyen nő azt érdemelte volna meg, hogy visszafogadd.
Kb egy napra. Aztán jó keményen, hosszan (legalább két és fél órán keresztül), alaposan überbrutálmód megcsinálod a leányzót. Aztán amikor már csak zihál az aktus után, és arra se képes, hogy megszólaljon, vagy lábraálljon, akkor szépen összeszeded a ruháit szépen sorban, aztán egy laza mozdulattal kivágod a szobád ajtaján. - Minden jót édesem, csak azt akartam, hogy emlékezz erre, milyen rövid ideig bírom és hogy mekkora a farkam. Az ajtót szerintem megtalálod, most pedig takarodj az életemből. - ezzel a nyugodt és határozott mondattal elzavarod a halál f***ára. :D
Azt hiszem egy életre elborítékolná a tanulságot a kedves hölgyemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!