Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt vágta a fejemhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt vágta a fejemhez, hogy annak az illetőnek "sokkal nagyobb volt a farka és tovább is bírta, mint te". Ti miként élnétek ezt meg? Nektek mi jön le ebből? Én úgy érzem, hogy ez a párkapcsolat legjobb mérge.

Figyelt kérdés

Volt a barátnőmmel a napokban egy vitatkozás. Ő idegességében teljesen más "témában" egy volt egyhetes kapcsolatából a fent említett dolgot vágta a fejemhez.

A méreteimmel semmi gond,nagy.Utána már magyarázta,hogy semmi baj velem,és ne haragudjak mert dühből mondta ezeket.

Elmondta azt is,hogy az nem is volt jó mert fájt és utána sírt és szakított is.......

2013. máj. 14. 13:48
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Legyen tartásod testvér. Én egy hónapig nem szóltam volna hozzá, utána ha tepert volna utánam, akkor talán megbocsátok.

De így, rögtön megbocsátani, találkozgatni, ezzel nagyon sokat most nem értél el.

Nem bírod punci nélkül?

2013. máj. 16. 12:37
 22/44 A kérdező kommentje:
De bírom.És érzelemmentesen vagyok irányába.Amit persze sérelmez.Mondtam,hogy nem akarom tovább,kész.
2013. máj. 16. 13:01
 23/44 okoska31 ***** válasza:
16%

tarts ki!

legalább 3 hónapig. utána még eldöntheted, ha teper mint atom.

ha meg elment - menjen. majd írd meg mi lett.

2013. máj. 16. 16:21
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
ez durva.. Sztem sem mondunk ilyet egy férfinak, mert ez a legnagyobb önbecsülés gyilkos dolog! Nekem eszembe sem jut ilyen, nem hogy még mondjam is. Szeretem, tisztelem a párom, védelmezem minden rossztól, nem szégyenitem meg, nem beszélek a háta mögött. Nem alázom meg!!!!
2013. máj. 16. 20:18
 25/44 Költőnő? ***** válasza:
Mit akarsz ettől a lánytól? Aki szeret, az nem aláz, márpedig ez az. Nekem is nagyobb volt az előző pasim, tovább bírta, mégsem dörgölném (főleg nem így) a párom orra alá azt. Miért nem? Mert szeretem.
2013. máj. 17. 10:37
 26/44 anonim ***** válasza:
69%
Én ezért úgy elzavartam volna mint a huzat! Szánalmas r.banc. Az ilyenek keféljenek lóval!
2013. máj. 26. 00:35
 27/44 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget, a nőknek (legalábbis a primitívebbjének) tipikus fegyver ez a kezében és ők is pontosan tudják, hogy egy férfinek ezzel lehet legjobban belegázolni a lelkébe. Valójában elégedett volt vele, mégiscsak együtt volt veled jó ideig, de mindenképp meg akart sérteni.

26F

2013. máj. 26. 09:07
 28/44 viktor123456 ***** válasza:
Lapátra való, kell ez neked? Tucat lány szopkodna.:)
2013. máj. 26. 11:57
 29/44 anonim ***** válasza:
79%
Visszakézből kapta volna, hogy ne ugasson, mert nem a te f@52od, hanem a másik illető durungja csinált kitaposott kozákkucsmát a p!csájából és igazándiból harangozni nem olyan mókás, sem könyékig öklözni, hogy neki is jó legyen, mert az bizony fárasztó, úgyhogy talán gondolkozzon el, hogy ki is a hibás... :D :P
2013. jún. 3. 23:38
 30/44 anonim ***** válasza:
78%

1 hetes kapcsolat......szex......

ennyi nekem elég lenne, hogy dobjam a csajt. Milyen nő az aki 1 hét ismeretség után odaadja magát???

2013. jún. 4. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!