Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt vágta a fejemhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt vágta a fejemhez, hogy annak az illetőnek "sokkal nagyobb volt a farka és tovább is bírta, mint te". Ti miként élnétek ezt meg? Nektek mi jön le ebből? Én úgy érzem, hogy ez a párkapcsolat legjobb mérge.

Figyelt kérdés

Volt a barátnőmmel a napokban egy vitatkozás. Ő idegességében teljesen más "témában" egy volt egyhetes kapcsolatából a fent említett dolgot vágta a fejemhez.

A méreteimmel semmi gond,nagy.Utána már magyarázta,hogy semmi baj velem,és ne haragudjak mert dühből mondta ezeket.

Elmondta azt is,hogy az nem is volt jó mert fájt és utána sírt és szakított is.......

2013. máj. 14. 13:48
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint nem csak Én vagyok vele így.

Már szakítottam vele.Ez mindent megölt bennem.Most már csak a "lábadozás" van hátra.Nem könnyű........

2013. jún. 4. 13:13
 32/44 anonim ***** válasza:

Dehogynem könnyű:

Haverokkal összefogni, kanbuli, ne fogd vissza magad.

És a pillanat amikor hálás leszel hogy az exed egy hülye p!csa volt:

[link]

;) Értem???

2013. jún. 6. 23:39
 33/44 anonim ***** válasza:
92%

ilyen velem is volt.

ilyenkor nem az számít,hogy mit mond szó szerint,hanem,hogy ezzel komolyan meg szeretne sebezni téged.

maga a szándék és a mögötte lévő teljes tiszteletlenség a bántó és méltatlan.

velem volt ilyen többször is kb így történt.

mondta amit mondott én meg tiszta erőből elkezdtem nevetni rajta,de olyan gúnyosan,hogy tehetetlen dühében elsírta magát,csapkodott,dobálózott,fenyegetőzőnek.

ez után jön a következő fokozat a nőknél a néma düh.

elvonul,duzzog,sír stb.

a harmadik fokozat a megtörés.

amikor leesik nekik,hogy mit is tettek,mondtak ok nélkül,milyen szintre emelték a játszmát és jönnek kuncsorogni,bocsánatot kérni.

ilyenkor vertem le neki egy közepes pofont,hogy mit is engedett meg magának és dobom ki a pitsába,mert ekkor már tiszta a feje és hiszti mentes.

persze ezt is követi a következő női játszma-a sírás a lábtörlőn és a megjavulok,nem fogok hisztizni...úgyhogy nem könnyű ez.

de az ilyen pitiáner kis f@szos shit teszteket csípőből lekezelem.

2013. jún. 12. 02:02
 34/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm,mindenkinek a véleményét!

Igen,Én is így vagyok vele mint ahogyan Te!

Nekem sem úgy jött,hogy magamra vettem,mivel tisztában vagyok magammal,hiszen nem vagyunk egyformák és a düh sok mindent tehet az emberrel,ha hagyja.Ezért is tettem fel ide a kérdést,mivel nincs bennem harag felé.Viszont teljesen átformált bennem valamit,valamit ami nagyon mély.Amihez már az Ő kuncsorgása,kedvessége nem tud változtatni.....

2013. jún. 14. 23:42
 35/44 anonim ***** válasza:
két büdös nagy pofont az asszonyállatnak. persze te semmit nem mondhatsz rá. -.-" tisztelel a kivételnek.
2013. jún. 20. 15:43
 36/44 anonim ***** válasza:
21%
Ugyanmár a büszkeséged van megsértve... nem nagy ügy tuti te is mondtál neki ronda dolgokat.
2013. jún. 20. 15:52
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg kicsi a károd akkor még jogos is és mehetsz eret vágni.
2013. jún. 20. 15:54
 38/44 A kérdező kommentje:
:D :D :D
2013. jún. 21. 22:43
 39/44 anonim ***** válasza:
gondolom 2 hónap alatt megoldódott de azt ne feledd hogy, a dühös ember=őszinte ember
2013. júl. 22. 20:08
 40/44 anonim ***** válasza:
A dühös ember nem feltétlenül őszinte. Sőt.
2013. júl. 22. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!