Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt vágta a fejemhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt vágta a fejemhez, hogy annak az illetőnek "sokkal nagyobb volt a farka és tovább is bírta, mint te". Ti miként élnétek ezt meg? Nektek mi jön le ebből? Én úgy érzem, hogy ez a párkapcsolat legjobb mérge.

Figyelt kérdés

Volt a barátnőmmel a napokban egy vitatkozás. Ő idegességében teljesen más "témában" egy volt egyhetes kapcsolatából a fent említett dolgot vágta a fejemhez.

A méreteimmel semmi gond,nagy.Utána már magyarázta,hogy semmi baj velem,és ne haragudjak mert dühből mondta ezeket.

Elmondta azt is,hogy az nem is volt jó mert fájt és utána sírt és szakított is.......

2013. máj. 14. 13:48
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
95%

Szegénykém, ne vedd magadra. Még ha igaz lenne is, egy normális csaj nem mondana ilyet, hiszen ezzel lehet letörni legjobba egy férfi önérzetét. Elég forrófejû lehet a barátnõd és túl nagy érzelmi intelligenciára sem vall ha ilyet mondott...

25/L

2013. máj. 14. 14:02
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi vagyok, mi lenne, ha mondjuk a kérdező mondta volna a csajnak, h az előző barátnőjének nagyobb melle volt és a szex is jobb volt vele:)
2013. máj. 14. 14:04
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg ott helyben szakítottam volna vele. Ez nem olyasmi amivel "viccelni" lehet egy férfinál, kb az egyik leggonoszabb dolog amit mondhat.
2013. máj. 14. 14:06
 14/44 A kérdező kommentje:

Ilyet soha nem mondanék senkinek,bármennyire is ideges vagyok.

Köszönöm mindenkinek a véleményét.Tisztán látok most már.Mert még kavarog bennem,hogy itt a férfiságomat tiporták el.Nem a férfiasságomat.

2013. máj. 14. 14:07
 15/44 anonim ***** válasza:
10%

En ebbol azt latom, hogy te hulye vagy, hogy ezt lenyeled, o meg egy ostoba paraszt. Szerintem osszeilletek.

Az en verziom: viszlat.

De nem baj, majd mond duhbol maskor szebbet is.

2013. máj. 14. 14:07
 16/44 A kérdező kommentje:
Nem,nem.Nem nyeltem le semmit.Nem beszélek vele,de mivel úri ember vagyok,beszélek vele,hogy köszönöm,ennyi.
2013. máj. 14. 14:14
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Ide figyelj, nehogy egy ilyen nő miatt a saját képességeidet kétségbe vond!
2013. máj. 14. 14:16
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Most fogod kidobni?

Azért kiváncsi lennék hogy reagált rá. Esetleg leírhatnád, ha megtörténik.

2013. máj. 14. 14:16
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
csukott ablakon dobtam volna ki
2013. máj. 14. 14:20
 20/44 A kérdező kommentje:
Szóltam neki,hogy találkozzunk.Velem akar élni,és ne haragudjak rá.Hiába mondom neki,hogy nem haragszom rá,csak úgy mint nő szűnt meg bennem.....
2013. máj. 14. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!