Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párjaitokat eddigi életetekben? (exek is öhetnek) Hány évesen? Hányadik kapcsolatod érezted az igazinak?
iskola
kocsma
koncert
internet
az első és az utolsó a listán a két legjobb kapcsolatom, az utolsó a legstabilabb, mivel még most is tart.
Barátokon keresztül, barátokon keresztül, iskolában, koncerten.
A mostanit érzem az igazinak, és nem azért, mert perpillanat ebben a kapcsolatban vagyok, hanem mert ez nagyon más mint a többi.:)
gimi (16)
helikon (16)
kórus (18)
iwiw :) (18)
kollégium (19)
egyetem (24)
Ebből az első három viszonylag komolytalan volt, olyan tipikus gimis szerelmek. A negyediket igazinak éreztem, de egy év után dobott. Az ötödik öt évig tartott, együttéléssel, mindennel, de tudtuk, hogy nem egymásnak teremtettek minket. A hatodik tart most, ezt nagyon igazinak érzem :)
iskola,barátokon keresztül,barátokon keresztül,interneten,munkahelyen,külföldi nyaraláskor.
Utóbbi: Most leszünk 2 évesek és már az eljegyzés is meg olt
:)
utcán
könyvtárban
kertipartin
Gyakorikérdések.hu-n (és ő volt a legőszintébb...)
Első 16 évesen suli
Második 19 évesen barátok által, baráti körből
Harmadik 21 évesen egy női fehérnemű boltban
Negyediket 25 évesen egy bevásárló központban
(barátnők közt voltak 1 éjszakás kapcsolatok is őket szórakozóhelyeken)
Az 5.-et nem tudom hol fogom még megismerni :)
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!