Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú, akinek barátnője van, miért kérdezősködik a szerelmi életemről?
OBJEKTÍV VÁLASZOKAT KÉREK. Nem akarok szétszakítani senkit, nem vagyok partyluvnya és a srác sem egy hímringyó. Kérlek, ennek tükrében válaszolj, megkímélve a hülyeségektől.
Szóval. Van egy fiú, aki 2 éve jár egy lánnyal. Engem alig 1 hónapja ismer, de mindig a szerelmi életemről kérdezget, megkérdezi, hogy mit gondolok róla, lúzernek, vagy normálisnak srácnak tartom-e. Olyasmiket mond, hogy szívesen lenne a srác, aki vigasztal, ha szomorú vagyok, aztán pedig visszavonja, mikor látja, hogy nem nagyon akarok ebbe belefolyni. Nem tudom, én vagyok-e a hülye és félreértem és csak barátkozni akar, vagy tényleg próbálkozik. Nagyon hatásosan a tudtomra adta, hogy ő igazából összevissza beszél és nem érti magát sem.
Ha rólad kérdezget:
- Mert tetszel neki, tényleg
- Mert önbizalmat nyer tőled
- Mert ő se tudja mit akar
- Pusztán érdeklődik
Ha magáról is kérdez:
Tudom fura, de lehet, hogy okos lánynak tart, akin gyakorolhatja az önismeretét, és kíváncsi a véleményedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!