Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy borderline személyiségzavaros emberrel együtt lenni?
Ezek alapján nem csak a jelenlegi (nála diagnosztizáltak egy enyhét), hanem az ex-barátnőm is az volt...f*ck yeah :D
Na de, két teljesen különböző módon nézett ez ki náluk.
Az exem egy extrémen manipulálni tudod, édesnek látszó csöpp csaj volt (egyébként én is lány vagyok, csak hogy ne zavarjak majd össze senkit a továbbiakban). Majdnem két évet húztam le vele, a vége felé kezdtem megőrülni. Viszont senkinél nem éreztem soha olyan erős szeretetet és akarást min nála. Menny és pokol volt tökéletesen igaza van a valahanyasnak.
Mindenkit kihasznált engem is, többször borzalmasan beszélt velem, aztán ő még jobban kiborult ezek után a kirohanások után mint én (legalábbis eleinte, én kb másfél év után már végig ki voltam borulva). Megcsalt, csak azért mert félt, hogy megcsalom és ne maradjon alul, hazudozott, szemem láttára kezdett ki másokkal, borzalmas alaptalan féltékenységi rohamai voltak. Ha a haverjai letaperoltak én voltam a qrva, mindig mindenért én voltam a hibás. Tisztában volt saját g*ciségével de mégse állt le. Mikor végleg szakítottam vele mert közölte, hogy egy másik lányt is szeret, azt mondta, hogy tisztában van vele, hogy idézem" egyedül fog megdögleni valahol". Én ezt igazán nem szeretném, és sajnáltam őt akkor is és most is, mégse vagyok benne biztos, hogy fel akarom venni vele a kapcsolatot. Több mint egy éve nem tudok róla semmit mert újra és újra manipulált ezért a szakítás után egy hónappal minden kapcsolatot megszakítottam vele, mert különben sose jutottam volna túl rajta. Érdekel mi van vele, de nem akarom megkeresni mert lehet, hogy veszélyes lenne.
Már csak azért is mert azóta van egy tündéri bordercsajom, aki elsírná magát ha beszélnék vele. Ő az ellenkezője, saját magát bántotta inkább, nem egy sokat beszélő, eléggé zárkózott típus. Sokáig voltunk barátok, volt egy nagyon rossz időszaka, a pszichiátrián is látogattam, és beleszerettem mert ő egy nagyon értékes ember minden önértékelési problémája és túlérzékenysége ellenére.
Lassan egy éve együtt vagyunk és csak a túlérzékenység és az önértékelési problémák maradtak meg mint "tünet".
Nagyon szeretem őt, és nem problémásabb szerintem mint egy "sima" érzékeny lány.
Szóval szerintem függ attól, hogy mennyire súlyos egyes embernél ez a személyiségzavar. Az exem félét soha senkinek nem ajánlanám, bele se kezdjen, de a "csöndesebb" változat sokkal leküzdhetőbb :)
Szia!
Én borderline ban szenvedek. Szar. Nagyon szar velem együtt élni. Én elhiszem.
Itt amiket olvasok az az hogy miket csinálunk mi borderline ban szenvedők. De arra gondoltatok hogy Mi zajlik le bennünk?
Én pl most vacsizom és zokogok.előtte meg el akartam hagyni a párom. Az előtt nyugisan vásárolgattunk a tescoba ahol kikeltem magamból
és kiabáltam meg bunkóztam vele. Stb
. Szerinted nekem milyen magammal élnem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!