Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok akik együtt éltek, sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok akik együtt éltek, sok a konfliktus veszekedés köztetek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2013. máj. 13. 23:10
 2/7 dyro95 ***** válasza:
változó, néha becsúszik jónéhány akár egy héten belül is, máskor meg hónapokig semmi.
2013. máj. 13. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:

nem rémlik hogy valaha is veszekedtünk volna.

27/N

2013. máj. 13. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Változó, voltak nehéz időszakok, főleg a mosogatógép előtti életünkben :-D
2013. máj. 13. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Néha kell egy kis veszekedés. Olyan nincs hogy mindig 100%-ban ugyanaz a vélemény. Ha meg amiatt nincs veszekedés mert az egyik fél folyton elfojtja a véleményét a békesség kedvéért, az bizony fel tud gyülemleni az emberben.
2013. máj. 14. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsónak tenném fel a kérdést. miért gondolják sokan ezt? hogy ha nincs veszekedés egy kapcsolatban az csak azért lehet mert valaki magába folytja a dolgokat és ehhez hasonlók!

nálunk nincsenek veszekedések. egyszerűen mert férj és feleségként 2 normális kulturált felnőtt vagyunk , akik veszekedés nélkül, nyugodtan meg tudják beszélni a felmerülő nézetkülönbségeket.

ennyit akartam hozzáfűzni.

25ös voltam

2013. máj. 15. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
még a koromat is elírom:D 27 vagyok
2013. máj. 15. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!