Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tesznek a felek hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesznek a felek hogy ne múljon el a szerelem? Vagy hogyan foglalják le magukat ha nincs ott a másik?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy ha távkapcsolatban él valaki akkor mit tesztek hogy lefoglaljátok magatok?mi 2 éve vagyunk így,a szerelem már átalakult szeretetté, én utolsó évemet töltöm az okj-s vizsga előtt. Tervben van hogy utána felköltözöm hozzá,de eléggé nehéz azzal a tudattal hogy még várnom kell,és a sulit is szívesen hagynám..

Hogyan foglaljam le magam hogy ne mennyen a kárunkra?És ti sem vagyok gondolom vakok,de engem zavar ha én nem vagyok az. Mondjon nekem valaki bíztatót.Biztosan van akik távkapcsban éltek és együtt vannak ma is:)

2009. okt. 1. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:

A szerelem bizony múlik....Én a pasimmal több évig voltam 1500 km-re.Hát volt minden:D

Telefonsex,:D,amikor együtt voltunk hol randi hol romantika,hol tömény erotika:D....pár nap a világ végén.....A lényeg hogy találjatok mindig valamit a másikba amit eddig még nem ismertél.

2009. okt. 1. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:

mi 85km-ra vagyunk. Telszexet nem mert kicsit félénk vagyok:)

romantika azért persze,de ti sem mindennap gondolom.

És mivel foglaltad le magad,hogy ne hiányozzon hogy melletted legyen,vagy hogy ne légy "bolond"?:)

2009. okt. 1. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:

ha nincs velem,agyalok mindig. minden mereven veszek,a kapcsolat szabály,mint minden,tudom nem az. Kiidegelem mindig mint egy gyerek hogy ha ezt csinálom olyan mint ha nem foglalkoznék vele,vagy nem szeretném. ha mást csinálnék szintén. Mondja hogy ezek természetesek,de egyedül hétköznap eléggé szar tud lenni:)

vagy hogy azt érzem mindig bántom,és hogy utál érte,mert ezeket mondom. Egy agyalós hülye vagyok. Van az osztályban egy fiú,akin néha agyalok,de mint pár nem kérném meg..erre mondta hogy neki is van hogy egy csaj tetszik de nem vak.Engem mégis zavar hogy én a fiúkat nézem és hogy nincs itt.Normális vagyok? Kérlek csak normális válaszokat írjatok!

2009. okt. 1. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pl nekiálltam angolul tanulni.MErt ugye Ő Angliába volt és így el tudtam jutni hozzá és nagyon jól lefoglaltam magam.Sokat jártam usziba,futni,na meg én tanultam még akkor tehát sokat tanultam ami meg is látszott az eredményeken.KB kéthavonta járt haza max 3 napra:(Borzalmas volt az biztos.MAjd megőrültem de azok a percek amiket úgy együtt töltöttünk....minden alkalommal szerelmes lettem belé:DSoha nem sírtam mert nem engedte.Mindig azt mondta hogy inkább örüljek hogy vagyunk egymásnak:DTe is így fogd fel.KEress egy új hobbit magadna ha lehetőséged van iratkozz be egy tanfolyamra.
2009. okt. 1. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

se te, se ő nemvagytok vakok. ha egy lakásban laknátok, akkoris ugyanez lenne a helyzet. az ember nem csukott szemmel jár, ezt a szó szoros értelmében kell érteni. ez nemazt jelenti h megnézi az összes létező pasit, mert nem. nem direkt. de látja. főleg ha az osztálytársa. és teis látod. és ez nemlenne másképp, ha nem 85km-re lennétek egymástól.

a másik pedig, h mit csinálj "egyedül"....nos, hát én a helyedben mindent csinálnák, amit akkor csinálnék, ha nem lenne 85 km köztetek. éld az életedet, nemkell folyton ráragadva lenni a barátodra. járj el vásárolgatni, gondolom vannak barátnőid, járjatok el együtt beszélgetni, kapucsinózni, moziba, ilyenek.

2009. okt. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!