Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk meg lányok! Hogy rázzam le ha nem lehet?
Van egy srác akit konkrétan 5x küldtem el, szépen, bunkón, egyenesen parasztul is de semmi..nem beszélek vele akkor is írogat..ha nem válaszolok, akkor konkrétan az osztálya fiútársasága kint áll a folyosón és szemmel agyonvernek..de tényleg.. meg mióta lekoptattam a srácot a fiú osztálytársai úgy néznek meg méregetnek mintha egy rohadt kis k.urva lennék vagy valami gyilkos..a legutolsó ami betett nálam az az volt, hogy kérdezte mit csináltam, mondtam, hogy lent voltam dpn kutyával erre jajj hát legközelebb szólj és mehetnénk mert akkor jobban megismernénk egymást és lehet megváltozna benned minden..meg a város másik végében lakik és mondja, hogy ugorjak le hozzá(!!) egy cigire vagy valami..Mért én menjek, ah ő akar találkozni..AZOK után, hogy elküldtem őt már a halálba kb..és egy-egy ilyen után még elkezdi magát sajnáltatni, hogy senki se szereti meg, hogy elege van az életéből..kb próbál érzelmileg zsarolni..és még tényleg én érzem magam szarul, hogy szerencsétlen srác de szar neki..
Fiúk ( a rosszabbik fajta mint pl ez a srác) mért nem lehet megérteni, hogy nem kellesz valakinek?..Mért kell ilyeneket csinálni?
Hogyan tudnám elküldeni őt finoman a halálba, hogy hagyjon már?.
Mert sok nő,csak azért küldi el a pasit,hogy "küzdjön érte".
Lehet,hogy azt hiszi,hogy te is ezt akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!