Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk meg lányok! Hogy rázzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk meg lányok! Hogy rázzam le ha nem lehet?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit konkrétan 5x küldtem el, szépen, bunkón, egyenesen parasztul is de semmi..nem beszélek vele akkor is írogat..ha nem válaszolok, akkor konkrétan az osztálya fiútársasága kint áll a folyosón és szemmel agyonvernek..de tényleg.. meg mióta lekoptattam a srácot a fiú osztálytársai úgy néznek meg méregetnek mintha egy rohadt kis k.urva lennék vagy valami gyilkos..a legutolsó ami betett nálam az az volt, hogy kérdezte mit csináltam, mondtam, hogy lent voltam dpn kutyával erre jajj hát legközelebb szólj és mehetnénk mert akkor jobban megismernénk egymást és lehet megváltozna benned minden..meg a város másik végében lakik és mondja, hogy ugorjak le hozzá(!!) egy cigire vagy valami..Mért én menjek, ah ő akar találkozni..AZOK után, hogy elküldtem őt már a halálba kb..és egy-egy ilyen után még elkezdi magát sajnáltatni, hogy senki se szereti meg, hogy elege van az életéből..kb próbál érzelmileg zsarolni..és még tényleg én érzem magam szarul, hogy szerencsétlen srác de szar neki..

Fiúk ( a rosszabbik fajta mint pl ez a srác) mért nem lehet megérteni, hogy nem kellesz valakinek?..Mért kell ilyeneket csinálni?

Hogyan tudnám elküldeni őt finoman a halálba, hogy hagyjon már?.

2013. máj. 13. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert sok nő,csak azért küldi el a pasit,hogy "küzdjön érte".

Lehet,hogy azt hiszi,hogy te is ezt akarod.

2013. máj. 13. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
sehogy.Van, aki sehogy sem érti meg.
2013. máj. 13. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
De én már elmondtam neki minimum 20x, hogy SEMMIT nem akarok tőle! semmit!...és még én vagyok a roha,dék..hát kérem szépen még az én anyámat is..
2013. máj. 13. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
ismerős a szitu... a legjobb ha teljesen leszarod...egyáltalán ne foglalkozz vele....ha hozzád szól, válaszolj nagyon röviden, foghegyről, és menj tovább...ha neten, telón keres, ne válaszolj, ne vedd fel... ha idegesít és ennek hangot adsz, az még mindig érzelemnek számít, és ebből az szűrhető le, hogy tökmindegy mit, de érzel valamit felé...a közöny az, ahonnan nincs esélye, és ha teljes közönyt lát, akkor fel fogja fogni
2013. máj. 13. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát jó..bár múltkor szerintem elég érthető volt, hogy ne jöjjön a közelembe..kajáltam és egyszer csak odajön, és szia xy..mondom helo..erre mért vagy nekem háttal? mért nem köszönsz rendesen? mért vagy ilyen? mi ez az új stílus?(nála az új stílus: összefogtam a hajam...)mondom kajálok és utálom ha evés közben zavarnak..elmentem kidobtam a szemetet leültem osztársamhoz..és ír nekem, hogy mért nem beszélgetek vele, és mért rázom le stb..faszom kivan
2013. máj. 13. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán ne reagáld le
2013. máj. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!