Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit értetek pontosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit értetek pontosan ez alatt?

Figyelt kérdés
Amikor azt mondjátok hogy egy fiú harcoljon értetek, mit vártok pontosan el tőle?
2013. máj. 13. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Miért nekünk kell ezt elmondani?
2013. máj. 13. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Aki ezt mondja neked, azt a "nőt" kukázd, abban a szent pillanatban ahogy kiejti a száján, ott ahol van.
2013. máj. 13. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:

ez baromság,mert ha meg elkezdesz harcolni egy nőért,

akkor meg azt fogja a fejedhez vágni meg mindenkinek terjeszteni,hogy zaklató vagy zaklatod....ezeknek semmi sem jó

2013. máj. 13. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert nem tudunk harcolni,amíg nem tudjuk mit kell tenni,b*kker! Illetve tudunk,csak vaksötétben,aminek meg valami sértődés lesz a vége.Ez kell?
 5/10 anonim ***** válasza:
Tőled semmit! Inkább vegyél fel egy rózsaszín pólót és sétálj két kört a plázában.
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem ők sem tudják, csak már berögzült nekik, hogy ők annyira értékesek, hogy nem adhatják oda magukat bárkinek, értük harcolni kell, méltó ember érintheti csupán hamvas testüket.

Hogyne, még mindig 1350 van.

2013. máj. 13. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Én tudom, de hogy azt nem a magadfajtától várják, az is biztos! F/32
2013. máj. 13. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiú ne harcoljon, csak férfi, annak meg nem kell ezt magyarázni.
2013. máj. 13. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam az, ha azt mondom, egy fiú harcoljon értem, azt jelenti, hogy ha mondjuk el akar hívni valahová, amikor én nem érek rá, ne egyből más lányok után fusson, hanem továbbra is keresse a társaságomat, valamint, hogy ne csak azért kelljek neki, hogy legyen kit megdugni aztán otthagyni, hanem tényleg lássam rajta, hogy komolyabbak a szándékai.

15L

2013. máj. 13. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Te inkább menjél vissza WOW-ozni és harcolj ott! A lányokat meg hagyd rám!
2013. máj. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!