Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti egyet értetek ezzel?
,,Szerintem nagyon klassz, hogy nem olyan vagy, mint a mai lányok, akiknek az életük értelmét a szülés adja, az meg mindegy nekik, h nincs szerelem a párjával, vagy h a szegénységbe szült bele egy gyereket...csak szüljön és házasodjon....mert ők egy nullák magukban, vagyis a nők többsége, mert nincs életcéljuk, hobbijuk, egyedül egy hét után depressziósak. Azoknak a nőknek akik most megbántva érzik magukat közlöm, h az elmúlt 23évben 1,2 millió válás volt hazánkban :D szóval ez undorító egy szám és ez köszönhető annak, h minden nő (azért a férfiak is) társadalmi és családi elvárásból házasodik, meg mint írtam a nő az meg szülni akar, aztán jöhet a válás...
Viszont szociológia kutatásokból egyértelműen kiderül az is, h az emberek barátai idővel leépülnek olyan 22éves koruktól, azt nem írom most le miért, de új barátokra csak akkor és úgy tudnak szert tenni, ha a házaspár összebarátkozik egy munkatárssal és annak párjával...vagyis vigyázz ezzel a "barát" dologgal, mert a barátok eltávolodhatnak egy idő után nagyon, mert már fontosabb lesz nekik a családjuk és nem is igénylik egy idő után a társas életet. És 30évesen már csak úgy tudsz többnyire barátot szerezni, ha van párod és egy másik párral összebarátkozol. Vagyis fenn áll annak a veszélye, h könnyen magányos lehet az, aki nem akar párt magának, metr magára magad. A világ rosszúl működik és tele van megfelelésekkel, hibákkal...és azt gondolom te eltérő vagy az átlaghoz képest( ami szuper), viszont az eltérő út az legtöbbször járhatatlan, bármennyire isaz volna a helyes."
sztem egy hatalmas nagy hülyeség az egész.
Azért mert valaki pesszimista nem kellene beskatulyázni egy egész népességet.
Nem nő vagyok. De ez, ha már bele gondolsz is hülyeség. Az elejével egyetértek. Az, hogy tovább adjuk a génjeinket, az egy ösztön, aminek a nők többsége próbál is megfelelni. Tök mind1 milyen alapon de legyen mellette valaki. 25 év felett ha valaki mer szakítani, akkor azt, nevezem én bátornak. Mert nem 27-28 éves kor körül ,ahogy hallani szoktam "ketyeg az a bizonyos óra". S nem az lesz a mérvadó ,hogy kivel, hanem ,hogy mikor.
A szociális élet hanyatlásával meg eltávolodnak a barátok ez is igaz, mivel tapasztalom.
Ami viszont hülyeség az a vége. Ha megnézzük az elvált emberek számát, már abból is lehet következtetni, hogy a 20-30 korosztályban is meg vannak az egyedülállók. Illetve, a sok "Cosmo" olvasás után (sarkítva) a női szerepek folyamatosan formálódnak. És a gyerekvállalás eltolódik/eltolódott (statisztika). Így szerintem 30 év körüli nőnek is egyre nagyobb tere van úgymond válogatni. A másik faktor meg a szex élvezete. Már nem csak a férfiak hanem a nők körében is egyre nagyobb divat lesz ,a szex és más semmi- felfogás.
Szóval összességében ÉN azt látom, hogy a párkeresés legalább 35 éves korig működhet, utána már kezdődnek a nehézségek. Munka, egészség, stb miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!