Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, ti egyet értetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti egyet értetek ezzel?

Figyelt kérdés

,,Szerintem nagyon klassz, hogy nem olyan vagy, mint a mai lányok, akiknek az életük értelmét a szülés adja, az meg mindegy nekik, h nincs szerelem a párjával, vagy h a szegénységbe szült bele egy gyereket...csak szüljön és házasodjon....mert ők egy nullák magukban, vagyis a nők többsége, mert nincs életcéljuk, hobbijuk, egyedül egy hét után depressziósak. Azoknak a nőknek akik most megbántva érzik magukat közlöm, h az elmúlt 23évben 1,2 millió válás volt hazánkban :D szóval ez undorító egy szám és ez köszönhető annak, h minden nő (azért a férfiak is) társadalmi és családi elvárásból házasodik, meg mint írtam a nő az meg szülni akar, aztán jöhet a válás...

Viszont szociológia kutatásokból egyértelműen kiderül az is, h az emberek barátai idővel leépülnek olyan 22éves koruktól, azt nem írom most le miért, de új barátokra csak akkor és úgy tudnak szert tenni, ha a házaspár összebarátkozik egy munkatárssal és annak párjával...vagyis vigyázz ezzel a "barát" dologgal, mert a barátok eltávolodhatnak egy idő után nagyon, mert már fontosabb lesz nekik a családjuk és nem is igénylik egy idő után a társas életet. És 30évesen már csak úgy tudsz többnyire barátot szerezni, ha van párod és egy másik párral összebarátkozol. Vagyis fenn áll annak a veszélye, h könnyen magányos lehet az, aki nem akar párt magának, metr magára magad. A világ rosszúl működik és tele van megfelelésekkel, hibákkal...és azt gondolom te eltérő vagy az átlaghoz képest( ami szuper), viszont az eltérő út az legtöbbször járhatatlan, bármennyire isaz volna a helyes."

2013. ápr. 6. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem egy hatalmas nagy hülyeség az egész.

Azért mert valaki pesszimista nem kellene beskatulyázni egy egész népességet.

2013. ápr. 6. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül, mint egy olyan társaságban, ahol nem lehetek önmagam. Úgy még magányosabb.
2013. ápr. 6. 17:50
 3/4 Diavolino44 ***** válasza:

Nem nő vagyok. De ez, ha már bele gondolsz is hülyeség. Az elejével egyetértek. Az, hogy tovább adjuk a génjeinket, az egy ösztön, aminek a nők többsége próbál is megfelelni. Tök mind1 milyen alapon de legyen mellette valaki. 25 év felett ha valaki mer szakítani, akkor azt, nevezem én bátornak. Mert nem 27-28 éves kor körül ,ahogy hallani szoktam "ketyeg az a bizonyos óra". S nem az lesz a mérvadó ,hogy kivel, hanem ,hogy mikor.

A szociális élet hanyatlásával meg eltávolodnak a barátok ez is igaz, mivel tapasztalom.

Ami viszont hülyeség az a vége. Ha megnézzük az elvált emberek számát, már abból is lehet következtetni, hogy a 20-30 korosztályban is meg vannak az egyedülállók. Illetve, a sok "Cosmo" olvasás után (sarkítva) a női szerepek folyamatosan formálódnak. És a gyerekvállalás eltolódik/eltolódott (statisztika). Így szerintem 30 év körüli nőnek is egyre nagyobb tere van úgymond válogatni. A másik faktor meg a szex élvezete. Már nem csak a férfiak hanem a nők körében is egyre nagyobb divat lesz ,a szex és más semmi- felfogás.

Szóval összességében ÉN azt látom, hogy a párkeresés legalább 35 éves korig működhet, utána már kezdődnek a nehézségek. Munka, egészség, stb miatt.

2013. ápr. 6. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Első részével többé-kevésbé igen, de a barátos dologgal nem.
2013. ápr. 6. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!