Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok lányok ha értetek verekednének?
Tegyük fel lányok van egy barátod, és egy srác jól felhúzza veletek kapcsolatban. Erre bepöccenne a barátotok és neki menne. Leállítanátok? Mérgesek lennétek rá? Félnétek tőle ezek után? Vagy inkább felemelő érzés? Csak kíváncsi vagyok, mert kinézem magamból, hogy hasonló helyzetbe kerülnék.
18/F
Értem oviba verekedtek:$ Akkor imádtam
Mára jól esne h megvéd, de félteném. Hogy felemelő érzés..dehogy. Nem vagyok én Erzsébet királyné:D
Csak adna már mellém a Jó Isten végre egy ilyen pasit aki képes ennyire kiállni mellettem és nem csak a szája jár.
Én értékelném, megijednék de biztos nőne még jobban a pasim a szememben hogy "igen igazi férfi"
eddig mindig csak beszari pasijaim voltak:( 20/L
Jól esik ha kiáll, de így nem szükséges. Meg tudom védeni magam, bármit mondanak, köszi.
Az mindenkinek jól esik, ha mellette áll (ki) a párja, de ha helyette, az nem biztos!:)
Szerintem a verekedés nagyon primitív..
szócsata az rendben van,vagy egy kis veszekedés,de azt is civilizáltan adja elő egy fiú.Ha szavakkal áll ki értem valaki akkor azt százszor jobban értékelem.
16/L
nekem volt két ilyen esetem két különböző lánnyal.
az egyik esetben egy nagydarab félrészeg ki akart rángatni a kocsiból,én meg kiszálltam és viperával lezúztam,szerintem eltörtem a térdét.
az akkori bnőm reakciója erre az volt,hogy hogyan lehetek ilyen elmebeteg brutális vadállat,ezt nem így kell megoldani stb nagyot csalódtam benned,te őrült vagy...
fel sem fogta,hogy gyakorlatilag életveszélyes volt a szitu is,meg az ember is.
a másik helyzetben másik nővel-
pezsgősüveggel hátba vert egy fickó,erre megfordultam,és szétütöttem-rúgtam.
ennek a lánynak nagyon tetszett,felizgult meg minden olyasmi,mint amit a lányok már említettek.
szóval lányfüggő ez.
meg persze van a 3. verzió,amikor a nő provokálja ki,hogy verekedjenek érte.
feltűnően féltékenyíti a barátját,aztán élvezettel figyeli,hogy bunyóznak érte.
így felértékelheti saját magát.
ezt a pszichológia harcoljatok értem játszmának nevezi.
a te eseteben ez utóbbira gyanakszom,és ebben a formában ritka primitív megoldás a verekedés,mert egy báb vagy,eszköz.
a harc az egy végső megoldás akkor ha már nincs más lehetőség,vagy olyan szinten megsértik a becsületed,hogy nem tűrheted megtorlatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!