Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Ha a lány, vagy fiú megcsókolna titeket az első vagy második randin. Másik kérdésem: Hagynád, hogy a fiú ill. lány megcsókoljon téged miután személyesen bevallotta neked, hogy beléd szeretett?2012. szept. 26. 19:50
1/10 anonim válasza:
Nem hagynám, mert ő szeretett belém, nem én ő belé. Szóval viszonozni nem kell...
3/10 anonim válasza:
Ha tetszik akkor simán hagynám.
4/10 anonim válasza:
Ha tetszik, akkor hagynám.. Egyértelmű! :)
Bár attól is függ, hogy még csak most ismertétek-e meg egymást? Mert ha igen akkor kicsit gyanakodnék, hogy a második alkalommal, hogy "szerethetett belém".. Nem jó az sem, ha túl gyors vagy.. Néha ijesztő lehet. :D
17/L
5/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy ha nagyon kedveled, akkor hagynád?
2012. szept. 26. 19:54
6/10 anonim válasza:
Egyertelmu
Tetszik,akkor hagynam.
7/10 anonim válasza:
nem hiszem, engem a belémszerettem résznél el lehet ijeszteni. had legyek már én előbb szerelmes :)
8/10 A kérdező kommentje:
És ha csak úgy megcsókol, hogy nem mond előtte semmit?
2012. szept. 26. 20:04
9/10 anonim válasza:
hát ja:D(ha én is viszonoznám:$) amugy zohaankaaa szerelmeees*-----*xdd><
10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is lehetek szerelmes. De valaki árulja el nekem, hogy miből lehet tudni, hogy a lány nem utasítja vissza a csókot?
2012. szept. 26. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!