Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartó párkapcsolataid voltak?
1-2 hónaposak :D
az igénytelensége...... -.-"
21F
1 db 11 hónapos- ok: külföldön tanul tovább
16/L
Legelső /bár nem tudom, hogy ennek vegyem-e, 3-4 hét, azért mert nem szeretem, ha irányítani akarnak/
A második olyan 3 hónap, otthagyott egy volt osztálytársam miatt, mert az szépeket tudott neki hazudni... Persze csak megdöntötte, majd ott is hagyta a csajt.
A harmadik kb 4 hónap volt, sajnos miattam lett vége. Azért szakítottam mert nem akartam, hogy olyan emberrel legyen együtt, aki nem szereti úgy ahogy kellene, meg nem szerelmes. /egyszerűen nem alakult ki bennem.../
Azóta egyedül vagyok.
4 hónap = megdöntött aztán eldobott
10 hónap = megcsalt szakítottam, ezért megütött, visszaütöttem , végleg szakítottam
1 éjszaka
1 hónap= rossz volt a szex, és nem akarta újra megpróbálni
másfél hónap= szerelmes volt az exébe ezért dobtam
1 éjszaka
3 hét= a hátam mögött akart másik csajt keresni anélkül hogy szólt volna.dobtam
3 év (a jelenlegi) és végleges:) már 1,5 éve házasok vagyunk:)
27/N
4 év... nem voltam már szerelmes
most egyedül vagyok.
Az első másfél évig tartott, azért lett vége, mert fiatalok voltunk és elmúltak az érzelmek.
A második 3 évig tartott, közben elment egyetemre vidékre és megint csak elmúltak az érzelmek.
A harmadik is 3 évig tartott, együtt is laktunk, de aztán rájöttem, hogy nagyon nem egyfelé megyünk.
Közben voltak 1-2 hónaposak, de nem hiszem, hogy azok mérvadóak.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!