Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideig tartó párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartó párkapcsolataid voltak?

Figyelt kérdés
Mi volt a szakító ok?
2013. máj. 13. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
lány elkurvult másfél év után, azóta iszok.néha.
2013. máj. 13. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:

1-2 hónaposak :D

az igénytelensége...... -.-"

21F

2013. máj. 13. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
elsi az 5 hetig tartott az ok nem tom..masik lany? masodik?5 honap es eleg komoly volt voltak kozos terveink..az ok?masiklany..en mar csak ilyen szerencsetlen vok..
2013. máj. 13. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:

1 db 11 hónapos- ok: külföldön tanul tovább

16/L

2013. máj. 13. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk pár hetes, 1-2 hónapos valamiket mindennek, csak nem kapcsolatnak hívnék... De ne harapjátok le a fejemet, nem sértésnek szánom, csak ez a véleményem.
2013. máj. 13. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Legelső /bár nem tudom, hogy ennek vegyem-e, 3-4 hét, azért mert nem szeretem, ha irányítani akarnak/

A második olyan 3 hónap, otthagyott egy volt osztálytársam miatt, mert az szépeket tudott neki hazudni... Persze csak megdöntötte, majd ott is hagyta a csajt.

A harmadik kb 4 hónap volt, sajnos miattam lett vége. Azért szakítottam mert nem akartam, hogy olyan emberrel legyen együtt, aki nem szereti úgy ahogy kellene, meg nem szerelmes. /egyszerűen nem alakult ki bennem.../

Azóta egyedül vagyok.

2013. máj. 13. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:

4 hónap = megdöntött aztán eldobott

10 hónap = megcsalt szakítottam, ezért megütött, visszaütöttem , végleg szakítottam

1 éjszaka

1 hónap= rossz volt a szex, és nem akarta újra megpróbálni

másfél hónap= szerelmes volt az exébe ezért dobtam

1 éjszaka

3 hét= a hátam mögött akart másik csajt keresni anélkül hogy szólt volna.dobtam

3 év (a jelenlegi) és végleges:) már 1,5 éve házasok vagyunk:)

27/N

2013. máj. 13. 23:31
 8/9 kacsacsoruemlos ***** válasza:

4 év... nem voltam már szerelmes

most egyedül vagyok.

2013. máj. 14. 03:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Az első másfél évig tartott, azért lett vége, mert fiatalok voltunk és elmúltak az érzelmek.

A második 3 évig tartott, közben elment egyetemre vidékre és megint csak elmúltak az érzelmek.

A harmadik is 3 évig tartott, együtt is laktunk, de aztán rájöttem, hogy nagyon nem egyfelé megyünk.

Közben voltak 1-2 hónaposak, de nem hiszem, hogy azok mérvadóak.

25N

2013. máj. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!