Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 2 éve tartó "szeretői" kapcsolatban vannak érzelmek? Vagy mégis mi tartja őket össze?
Valami biztos hogy van, különben csak pár kósza félrekufirc lett volna belőle. Két év alatt már valami csak kialakult.
De ha te vagy a szerető, akkor ne számíts arra, hogy miattad elhagyja a párját, ennyi idő alatt az is kiderült volna, hogy az illetőnek a szerető kell és vele akar lenni.
Lehet is meg nem is a korulmenyektol fugg.
Hany evesek vagytok?
Hazassag, gyerekek vannak?
Esetleg anyagiak.
Egy tehetosebb ferfinel gond lehet a valas mivel a fele vagyon odavesz...
"Ha lennének benne érzelmek,akkor az ennyi idő után nem szeretői viszony lenne.Az izgalom a vágyakozás és persze a szex tartja őket össze."
Egyetértek. Valoszinu azert mukodik mert egyeznek az igényeik. A szerető nem akar felelősséget, csak jo szexet és szenvedelyt. A masik pedig erzi ezt es nem adja fel a biztosat a bizonytalanert. De a szexrol nem bir lemondani...
Szerintem nincsenek érzelmek. Jól érzitek magatokat és kész.
Én 1 hónapig voltam szerető és a pasi azért hagyott el,mert kezdtek benne érzelmek kialakulni. Nem akarta elveszíteni a gyerekeit ezért szakított Velem. A mai napig sajnálja hogy így alakult,de nem tehetett mást. Ebben a kapcsolatban tényleg voltak érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!