Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy depressziós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy depressziós, borderline személyiségzavaros lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 20:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
29%
Csak bátran! Majd szül neked egy borderline-os gyereket, és kész a happy family :)
2013. máj. 24. 15:07
 22/23 anonim válasza:

Én borderline-ős vagyok és még sohasem volt kapcsolatom. Hogy miért? Nem akartam senkit sem bántani. Ezért inkább elkerültem mindenkit.

A saját esetemből tanulva, nem járnék személyiség zavaros emberrel.

19L

2015. dec. 12. 23:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Mi a testvéreimmel anyám és apám 30 évig tartó kaotikus "házasság egy borderlineossal" című előadását nézhettük végig az első sorból. Véleményem szerint jóval hosszabb ideig tartott az egész őrület, mint amit megért.

Írta valaki korábban, hogy egy ilyen instabil ember mellett huzamosabb ideig csakis egy érzelmileg érett, megértő, stabil ember marad meg..vagy egy mazochista. Meggyőződésem, hogy apám az utóbbi kategóriába esik.

Egyértelműen egy bántalmazó kapcsolat volt. Anyám zsarolt, fenyített, fenyegetett, alázott, fizikailag és verbálisan bántalmazott minket és apámat is egyaránt. Sosem lehetett tudni nála, mitől és mikor kattan el és kezdődik az őrület. Aztán úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna.

Rengeteg minden volt még, amiért így utólag azt gondolom, hogy mindenkinek jobb lett volna, ha apám akkor egy neurotipikus partner mellett dönt inkább és nem a szerelem és az izgalom hajtja.

dec. 18. 04:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!