Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy depressziós, borderline személyiségzavaros lánnyal?
Talán.
Volt már rosszabb jelölt is.
sajnos hiába a legjobb fej, és a legjobb társ, sztem nem érdemes ilyesmivel kezdeni. Nekem ismerdekés, udvarlás szintjén volt egy személyiségzavaros csaj, de nem lehet megszokni azt, hogy egyik pillanatban a mennyország, utána meg a pokol - és általában az utobbit még élvezi is ... :(
38 / F
Border vagyok, és tudom, brutális velem még csak egy fedél alatt lenni a családomnak (megjegyzem, kb fél óráig, ha látjuk egymást...), nemhogy egy 24 órában együtt lenni velem. Lehetetlen úgy élni valakivel (mint ahogy azt a 38/f írta) akinek megállás nélkül változik a hangulata.
Én megpróbáltam egyszer egy komolyabb kapcsolatot, hááát... az csak szenvedés volt mindkettönknek. Szerintem egy próbát megér, mert semmit sem veszíthetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!