Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha depressziós lenne a barátotok? SOS
Hát ez tényleg nagyon nehéz dió.
Megkérdezhetem hova való a srác? Ha más nem, legalább egy beszélgető társ lehetnék neki.
Egyébként szerintem ha van pénzed küldhetsz neki, ha ez segít a problémán, de nem tudom mi lenne utána. Ott tudna dolgozni vagy itthon mit csinál? A szüleid mit szólnának hozzá?
Sajnálom tényleg, hogy ilyen megtörténhet. Remélem sikerül megoldani mielőbb a dolgot.
Egy idő után biztos, hogy hozzá szokik a nyelvhez. Ezt könnyen meg lehet tanulni ha már benne van az ember, és ha tud valamit angolul akkor meg már túl nagy gond nem lehet, mert azt mindenki tud valamennyire talán nyugaton :)
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy egyik hétvégén meglepetésből hazamész érte?
Nagyon becsülöm a kitartásod!
Remélem lesz erőd véghezvinni a tervet. Szorítok nektek ;)
"nem is hittem a rendes férfiakban,mindig aláztam őket"
az egész előadásod kamu,a a szereped is amit magadra vettél és itt a banánhéj amivel elcsúsztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!