Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elhinnétek a férjeteknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek a férjeteknek hogy ő nm nézi a nőket csak én képzelem ezt be?

Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 17:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Róhóg akkor nem szeret. Meg szex közbe meg biztos azokra nőkre gondolsz vagY ha masztizol nem? Vagy felall azert nezed nem?

Amugy meg megalazonak erzem ha nezi. Főleg hogy az eset amirol szó van a csaj semmivel nem volt jobb nő nálam csak kitette mindenét. De neki ujdonsag kell biztos mondom neki ő meg mondja hogy én beképzelek dolgokat és csak én kellek neki és azt se tudja kirol van szo

2013. máj. 12. 17:40
 12/25 anonim ***** válasza:

ezzel nem kell foglalkozni, mindenki nézelődik

én a férfiak fenekét szoktam, a kezét, alkarját

amúgy nem kell ezt a témát feszegetni, azt csinál amit akar, ha mondod neki annál rosszabb N

2013. máj. 12. 17:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Én nem nézek senkit mert nekem csak a párom tetszik ezért is fáj és megalazo
2013. máj. 12. 17:47
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Mi is kiröhögjük néha egymást a párommal, mégis szeretjük a másikat.

A barátom ha néha elmegy kocsmázni bulizni nélkülem és hazajön, akkor néha ecseteli, hogy volt két szöszi, akik rányomultak, meg simán felcsíphette volna őket, de nem tette, elküldte őket, mert barátnője van.

Na én ezen szoktam nevetni. :D Na persze, felcsíphette volna őket... Persze nem becsülöm alá a képességeit, meg biztos jóérzés ha legyezgetik a hiúságát, én meg nem akartam tönkretteni, szóval csak nevettem egyet és mondta neki, hogy örülök, hogy hazajött és nem a hármast választotta.

Veled meg kérdező nagy bajok vannak...Ha egy csaj nagyon kiteszi a mellét azon még nekem is megakad a szemem. Jajj istenem, biztos leszbi vagyok és szex közben a csajra gondolok...

22N #4

2013. máj. 12. 17:48
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

Csak a párod tetszik? akkor te vakságot is fogadtál a hűség mellett.

Észreveszem ha egy férfi helyes, ettől még nem hoz lázba, mert a páromat szeretem, őhozzá vonzódom. De attól még látom ami az orrom előtt van. Nem a férjed az egyetlen jóképű fickó.

2013. máj. 12. 17:51
 16/25 anonim ***** válasza:
44%

Mondd neki járjon lehajtott fejjel,és akkor mindenkinek neki fog menni.Az jobb,nem?

Mindenki megnéz mindenkit,nők nőket is,talán még jobban,mint a pasik a nőket.Addig örülj,még nézi őket.

2013. máj. 12. 17:58
 17/25 anonim ***** válasza:

ma 17:40

Kérdező ne haragudj de ne magadnól induljál már ki...te lehet Brad Pittre gondolsűz miközbe kefél a férjed de én nem gondolok más nőre mert élvezem vele szexet.Az hogy megnézek más nőt,az nem egyenlő azzal hogy arra verem ki a farkam és arra gondolok szex közben.Nevetséges vagy ne haragudjál.

2013. máj. 12. 17:58
 18/25 anonim ***** válasza:

"Róhóg akkor nem szeret. Meg szex közbe meg biztos azokra nőkre gondolsz vagY ha masztizol nem? Vagy felall azert nezed nem?"

Igazán érett és intelligens megszólalás.

2013. máj. 12. 18:02
 19/25 A kérdező kommentje:
De csak feláll miközben nézed a kitett szilikon melleit meg a seggt vagy akármilyét?
2013. máj. 12. 18:04
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem ez már fáj.

Te hány éves vagy?

2013. máj. 12. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!