Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unom, h a barátnőmnek mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unom, h a barátnőmnek mindig azok a pasik tetszenek, mint nekem és ezért nem jöhetek velük össze, pedig én bejövök nekik a barátnőm pedig nem. Csak hülyén jönne ki, h én miért igen ő miért nem. Mit tegyek? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Meg az őrületbe kerget, h "nyomoz" utánuk, kiderít róluk egy csomó mindent és nem is értem mit akar,amikor megkérdezem a pasikat, h tetszik-e nekik a barátnőm és a válasz nem, de ő mégis hajt rájuk, és így esélyem sincs pasit találni...:S

Valaki hasonló helyzetben?

2009. szept. 30. 20:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de ezt leszámítva nagyon jó barátnők vagyunk...csak ez ne lenne, mert ha meg is beszéljük max egy hét és kezdődik előröl:S
2009. okt. 1. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerelemben és háborúban nincsenek szabályok... és igazából barátság sem. Ha mindig a másikat tartod szem előtt akkor sosem leszel boldog. Velem és egy barátommal megesett már, hogy ugyanarra a lányra hajtottunk, és én kerültem ki győztesen, ő meg duzzogott hónapokon keresztül. Ellenkező esetben én örültem volna neki, ha ő boldog (erre is volt példa, nem hasból beszélek). Gondolkozz el ezen és tedd fel a kérdést: barát az ilyen?

24F

2009. okt. 2. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

nyugodtan jöjjél velük össze. a barátnőd szánalmas....

ilyen "barátnő" nekem nem kéne .....

am én is ilyen helyzetbe vagyok a barátnőmnek és nekem egy az ízlésünk úgyhogy szinte ugyanazok a pasik tetszenek a suliból....

de megbeszéltük a barátnőmmel h akármelyikünk is jön össze valamelyikkel,emiatt a barátságunk nem fog tönkre menni,mert örülünk egymás boldogságának.meg ha összejönne vele engem nem nagyon zavarna mert nekem is lenne előbb-utóbb barátom.

16/L

2009. okt. 5. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én elgondolkoznék igencsak erőteljesen, h valóban olyan jó barát-e, mint amilyennek hiszed.

Lehet lepontozni, meg minden...de az én véleményem az, h pasik terén nem kéne ennyire kisajátítónak lennie, mert ez önző dolog. És a barátság nem szólhat az önzésről. Mi az h megsértődik? Mi az,h neked kell bocsánatot kérned?

Én elmondom h a legközelebbi pasi dolognál a helyedben rávetném magam a srácra, és nem az lenne az első kérdésem h "tetszik a barátnőm?" hanem az, h "figyu, nem jössz el velem valahová?"

És tojnék a "barátnőmre". Inkább a pasit választanám mint egy ilyen "barátot."

2009. okt. 5. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyesféle irigykedő embert nem igazán nevezném barátnőnek. Ez versengés a részéről és eléggé önző is. Hiszen azt akarja, hogy ha neki nem jött össze, neked se jöjjön, mert mi az, hogy te esetleg boldog leszel, ő meg nem. Ez eléggé önző dolog szerintem, gondolkozz el ezen. Szerintem egy barát jót akar a másiknak. Ő viszont nem hiszem, hogy jót akarna neked. Talán ebből a szemszögből kéne megközelítened a legközelebbi beszélgetéseteket. És ki kéne jelentened (nem pedig megkérdezned tőle, hogy mit szólna hozzá, mert olyankor úgyis a sárga irigység beszél belőle), hogy te igenis össze jössz xy-nal, attól, hogy neki is tetszik, mert te szeretnéd és ha emiatt összevesztek, akkor tényleg nem volt igazi barátnő.

22/L

2009. okt. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!