Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fruskahhh kérdése:
Miért választja a gépezést helyettem? Mit tegyek? A pasim ha tehetné non-stop gépezne a szabadidejében. Oké hogy focizik és az elég fárasztó ha minden nap van edzés, de akkor is legalább este lehetne kicsit figyelmesebb velem.21/L
Figyelt kérdés
Minden este ugyan az történik.Elmegyünk külön-külön fürdeni majd megágyazunk aztán bebújunk az ágyba.Ő egyből a laptopomhoz nyúl és bwinen pokerezik plusz football managerrel játszik.Azzal nincs bajom ha használja a laptopom csak az hogy egész nap képes azt nyomogatni és ezek a poker versenyek meg órákig eltartanak.Van hogy hajnalig fent van.Persze még a fürdés előtt mindig nagyon kedves meg fúú mindjárt felfallak csak mennyünk el fürdeni dolgokat mond, de a végére mindig az lesz hogy én csak várok és várok hogy hagyja már abba a gépezést és elalszok a nagy várakozásban.Ha szépen szólok neki akkor jön a Mindjárt vége vagy mindjárt kiesek...és az még plusz 2 órát jelenet ( a poker esetében többet is ).Nem tudom hogy mit tegyek veszekedni nem akarok.Mindig megpróbálom felhívni magamra a figyelmet.Sexy ruhákat szoktam felvenni vagy csak köntösben vagyok és ezeket észre is veszi de amint pittyeg a poker már azaz első.Ja és reggel én már 8-9 fele felébredek ő meg még 11kor is képes az ágyban maradni a hajnalokig tartó pókerozás miatt és persze olyan fáradt hogy nincs semmi ereje se kedve.Szerintem ha a poker közben rámásznék akkor is kinézne a fejem mögül hogy láthassa a gépet és persze megint megváratna.Mit tegyek?2013. máj. 12. 09:12
11/17 anonim válasza:
Próbálj meg jelszót tenni a gépedre. Nálunk is így volt, át mentem hozzá és mindig gépezett. Akkor annyit mondtam neki, hogy "Figyelj, ha ennyire fontos a gép, nem akarok közétek állni, de akkor szerintem ezt hagyjuk abba, mert nekem ez meg így nem jó."
12/17 Sonmi válasza:
én a helyedben bekapcsolódnék mellé egy kicsit, hogy mégiscsak lássam, mitől ilyen jó időtöltés ez. aztán valahogy kompromisszumot kötnék vele, vagy csak egy váratlan pillanatban rávezetném arra, hogy én mit akarok, és hogy én azt MOST akarom..:p
13/17 anonim válasza:
Majd én foglalkozok veled ;)
22f
14/17 anonim válasza:
Ajánld neki a Max Payne 3-at, én most készülök megvenni, baromi jó game!
15/17 anonim válasza:
Miért nem mentek együtt fürödni? Nem szexi ruha kell.. hanem semmilyen. :D Ha arra se reagál, akkor csapd fejbe és tedd ki.
16/17 anonim válasza:
Kezdj félni, mert ha kijön a GTA V akkor már menthetetlen lesz... Egyébként nem értem ezt a sok életképtelen idiótát. Tőlünk kérdezed? Hát beszélj vele nem nagyon lehet mást tenni... Egyébként kib@szott idióta a pasid egy igazi f@szfej....
17/17 Költőnő? válasza:
Sztem vagy már fuggő az embered vagy jó úton halad afelé. Próbáld tudatosítani benne, h mennyi minden mástól veszi el az időt. Nem azzal van baj, hogy jászik vagy h gépezik, hanem, hogy ennyit. Ha ezt fel tudja fogni, lehet segítséget kérni, ha nem: akkor leves. A függőség mértékétől függ, h meg tudjátok oldani magatok vagy szakember segítsége kell. Így nyilván nem maradhat, erre nem csak egy párkapcsolat, de minden más rá tud menni. Vmint megkérdezném tőle, h tényleg ennyivel fontosabb mindennél? Nálad? A szexnél? Az életénél? Mert ha igen, az aggasztó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!