Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választja a gépezést helyettem? Mit tegyek? A pasim ha tehetné non-stop gépezne a szabadidejében. Oké hogy focizik és az elég fárasztó ha minden nap van edzés, de akkor is legalább este lehetne kicsit figyelmesebb velem.21/L
Bocs, de az már eleve furcsa, hogy fürdés nélkül hozzád se nyúl... Gondolom, nem útépítő munkás vagy, hogy csorogjon rólad az izzadság, ami ezt indokolná.
Ez mindig így volt?
Mi van, ha egyik nap te már hamarabb megfürdesz, és este közlöd, hogy most azonnal felfalhat?
Akkor ultimátumot adj Neki, és pont. Ha az sem segít, mehet a levesbe. Elmondod Neki, hogy: "Kicsim, szükségem van arra, hogy időnként velem is foglalkozz. Egy nőnek nem csak szex kell, hanem egy társ is, akivel beszélgethet, szórakozhat, stb. Nekem úgy tűnik, hogy a gépezés speciel fontosabb számodra. Nem mondom, hogy hagyd abba, de lecsökkenthetnéd a pókerezések számát. Ha nem megy, semmi értelme a kapcsolatunknak. El foglak hagyni." Ha ezek után is változatlan a helyzet, akkor szakíts! Ha szeret, vissza fogja könyörögni magát, és leszokik erről az egészről. Ha nem, akkor sebaj, van még hal a tóban! :)
Más dolog: a laptop a TIÉD!!! Tiltsd le a póker oldalt, és ennyi :))
Nem teljesen ugyanez a szitu, de hasonló megesett már velünk is. Beszéltünk róla, egy időre meg is oldódott a dolog, aztán újra előjött.
Egy szép este, mikor a párom ismét a laptoppal bújt ágyba, én szépen elkezdtem magam "szórakozni" :-D Ledöbbent, és rámkérdezett, hogy mit csinálok? Azt válaszoltam, hogy nem gondoltam volna, hogy észreveszi, mert úgy belemerült a gépbe. És nekem is el kell ütnöm valahogy az időt elalvásig, az ágyhoz pedig ugyanannyi jogom van, mint neki :-D A folytatást nem írom le :-) :-) De utána lefektettünk egy alapszabályt, miszerint ágyba csak velem bújhat, géppel nem. :-)
9-es!
Ez nagyon tetszik, amit írtál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!