Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat tőlem? Lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Lehetséges h. még szeret, és h. képes lenne úgy szeretni a h. nekem jó lenne, és amire szükségem van?

Figyelt kérdés
15vok ő 18. Tavaly jártunk 5hónapot,de ő még akkor túl éretlen volt 1normális kapcsolathoz, és amikor eljött a nyár nem keresett. Itt vége is lett a kapcsolatnak, mert én se kerestem, csupán "női büszkeségből". És most egész tanévbe olyan volt a kapcsolatunk h. néha-néha csók, ölelés, stb, de ő nem mutatta ki az érzelmeit, és menőzött a haverjai előtt, és engem ezzel rettenetesen megbántott,mert én még akkor is szerettem és most is. És nem is olyan régen 1hónappal ezelőtt besokaltam és feladtam, mert már csakgyötört ez a helyzet, és összejöttme az egyik közös haverunkkal, az első 2hét jó volt vele, de mostmár alig birom vele,mert megakar változtatni, ha ott vagyok vele, akkor is simán utánaszól más csajoknak,és nagyon durva velem!! És tnap találkoztam a volt pasimmal, és mondta h. most tudja h. ő mennyire megbántott engem és h.nagyon sajnálja, meg h. már napok óta nem tud aludni mert csak erre gondol h. mennyire elszúrta, és h. sűrűn álmodik rólam, és h. az milyen jó érzés neki, meg h. még mindig szeret. És azt hozzá kell tenni h. még ilyet sose mondott, még azt se h. szeretlek, nem h. így megnyílt volna előttem érzelmileg. És az érdekelne engem h. még van remény? V.csak addig kellek neki amég megszerez? Mert ő nekem nem addig kéne:) Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. jún. 17. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem először egyet tegyél: vess véget a mostani kapcsolatodnak! ezzel magad is becsapod.

Hát, a másik dolog: csak azt tudom tanácsolni hogy várj, ne szaladj előre. Várd ki hogy mit reagál arra hogy te vársz. VAjon összejön-e egy másik lánnyal, vagy továbbra is a társaságod fogja keresni. Egy biztos: a srácok jobban értékelik az olyan lányokat, akikért lehet küzdeni egy picit:)

szóval csak megfontoltan!

2008. jún. 17. 09:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Alap h. véget vetek a mostaninak,mert nem becsül meg! És a volt barátommal(aki remélem a jövőben nem csak avolt lesz:)) vele ma este lesz 1tali,mert tnap miután felszáltunk a buszra felhívott h. hnap ugyanitt ugyanekkor folytatjuk:) És én erre nemet mondtam de tovább kérlelt és azt mondtam neki h. majd +látja h. ott leszek e,ám ott leszek:) Most legalább szombatig húzni akarom az időt, h. minnél többet küzdjön, a h. te is mondtad:) Mert szombaton lesz a fürdőbál, ahova elhívott.Köszi a választ. Majd még ha tudtok segítsetek,mert nagyon fontos ez nekem,előre is köszi.
2008. jún. 17. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok: okos lányka tűnsz, szóval még a fürdőbálon is úgymond kicsit legyen meg a távolságot köztetek. DE persze ez függ a srác viselkedésén is! ha magához húz, és gyengéden megcsókol, szerintem ne állj ellen neki:)

sok szererncsét!

2008. jún. 17. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meg a bókot is:) És ám akkor tényleg nem állok neki ellent,ha már szombat lesz, de ameddig birom addig ellenállok, nehéz lesz,de a cél miatt kibirom:) És köszi mégegyszer:)
2008. jún. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!