Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéne folyton azt mondani, hogy "szeretlek"?
Figyelt kérdés
A barátomtól megkaptam, hogy nem mondom neki elégszer azt, hogy szeretlek, hanem csak odavágok egy én is-t. Nekem ezt eleve nehéz kimondanom, de neki ki tudom, de nem érzem úgy, hogy folyton kéne vagy minden nap. Nem akarom, hogy sablonos legyen é minden nap elhangozzon és kicsit zavar is, hogy ő sokszor mondja. Velem van a baj? Esetleg, hogy mondhatnám neki ezt meg, hogy abból ne az jöjjön le, hogy idegesít, hogy sokszor mondja?2013. máj. 11. 17:43
21/23 anonim válasza:
18-s, hibás a feltételezésed. Ugyanis rendszeresen hallani és olvasni, hogy "elhagyott 2 év után, pedig minden nap mondogatta, hogy szeret", meg "azért mondta minden nap, hogy szeret, hogy magát győzze meg". Sőt!
Én is voltam ilyen kapcsolatban (csak ugye, mivel én férfi vagyok, a nő bizonygatta). Utólag bevallotta, ohgy inkább magának mondta, mint nekem. Csak sokáig nem tudott saját magának hazudni (ami bevallom, jó pont).
Szóval ha az ember akkor mondja ki, amikor kell, az jó. De ha állandóan szajkózza, az unalmas.
22/23 anonim válasza:
21-es az ellaposodás és a megcsalás között is van különbség. Ha nincs mondva akkor ellaposodik. Ha mondja az még nem jelent hűséget.
23/23 anonim válasza:
Amúgy én dobnám is, ha nem mondaná. Volt részem ilyen paszív libából. Mondogatta ugyan ezt mint a kérdező és mégis hűtlen volt. Úgy hogy még nem is hallom, hogy szeret akkor viszontlátásra. Nem kell nekem. Csodálom a kérdező pasiját, hogy még mellette van. Talán még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!