Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kéne folyton azt mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne folyton azt mondani, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
A barátomtól megkaptam, hogy nem mondom neki elégszer azt, hogy szeretlek, hanem csak odavágok egy én is-t. Nekem ezt eleve nehéz kimondanom, de neki ki tudom, de nem érzem úgy, hogy folyton kéne vagy minden nap. Nem akarom, hogy sablonos legyen é minden nap elhangozzon és kicsit zavar is, hogy ő sokszor mondja. Velem van a baj? Esetleg, hogy mondhatnám neki ezt meg, hogy abból ne az jöjjön le, hogy idegesít, hogy sokszor mondja?
2013. máj. 11. 17:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok múlik azon hogy hogy moondod ezt...

Hacsak úgy kilököd összezárt fogakkal, hogy "ja én is" (de most csitt, kezdődik a barátok közt) /képzeletbeli folytatás, de bármi jöhetne ide/ az úgy elég karcsú.

Bár ha 15-19 közt vagytok akkor nem para ezek a level 0,1 iskolai szerelmek elég gagyik.

2013. máj. 11. 17:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Azért mert manapság nincs értéke a szónak, én sem tudnom valakinek minden egyes nap mondani hiába szeretem.
 3/23 anonim ***** válasza:

Nincs veled gond. Én is a falnak tudom menni attól, ha folyamatosan azt hallom, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, bla bla bla...

Gondolom önértékelés gondjai vannak, esetleg nem bízik magában, vagy benned, vagy a kapcsolatban, így folyamatos megerősítésre van szüksége. Ez hosszú távon nem igazán lesz jó, se neked, se neki...

Ha nem érzi, hogy szereted, akkor teljesen mindegy, hogy hányszor mondogatod. Neki se mondogatnia kéne, hanem tenni is valamit.

4/23 anonim ***** válasza:
Mert önàllóan magadtól nem mondod ki. Ő is szeretné hallani, hogy kimondod.
2013. máj. 11. 17:48
 5/23 A kérdező kommentje:

Ő 21, én 20

Drek:

Lehet van benne valami, amit mondasz, mert a légytől is félt, ha rám száll. De egy szeretlektől mi változna?

2013. máj. 11. 17:49
 6/23 anonim ***** válasza:

Engem az amerikai filmekben zavar, hogy úton útfélen mondogatják egymásnak, hogy szeretlek apu, meg szeretlek anyu, meg hasonló.

Az, hogy valaki valakit szert, azt érezni kell. Akkor kell kimondani, amikor olyan alkalom van rá, hogy igen, most mondani kell. Intim együtt létkor, Valamilyen különleges alkalomkor, és akkor, amikor a párod maga alatt van. Egyébként az úton- útfélen ismételgetés elcsépeli ezt a szép szót.

2013. máj. 11. 17:52
 7/23 anonim ***** válasza:
Én nem tudom neki elégszer mondani, (egy nap kb. 3-4x mondom neki) de kimutatni is kell.
2013. máj. 11. 17:57
 8/23 A kérdező kommentje:
ma 17:48 mert esélyem sincs magamtól mondani. felszólításra meg már azért se fogom.
 9/23 anonim ***** válasza:
hát,szerintem mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de nem a stílusod az hogy 5 percenként ezt el is mondd neki. Mondjuk embere válogatja. Attól még hogy sokszor elmondja valaki, attól még a szó nem lesz elcsépelt. Én a párommal már 4 éve együtt vagyok, és napi 3-4x legalább mindkettőnk elmondja/kimondja, mert jólesik. És ha tizedszer mondja el egy nap, is jólesik nekem, és mosolyt csal az arcomra, mert nagyon jól esik. Attól függetlenül nem vagyunk egy olyan nyálas pár. :D. Szóval szerintem ha 2-3 naponta mondod p egy telefonbeszélgetés végén, vagy csak úgy, az nem olyan nehéz, és neki is biztosan jól esne :D
 10/23 anonim ***** válasza:
Esélyed nincs magadtól?
2013. máj. 11. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!