Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéne folyton azt mondani, hogy "szeretlek"?
Sok múlik azon hogy hogy moondod ezt...
Hacsak úgy kilököd összezárt fogakkal, hogy "ja én is" (de most csitt, kezdődik a barátok közt) /képzeletbeli folytatás, de bármi jöhetne ide/ az úgy elég karcsú.
Bár ha 15-19 közt vagytok akkor nem para ezek a level 0,1 iskolai szerelmek elég gagyik.
Nincs veled gond. Én is a falnak tudom menni attól, ha folyamatosan azt hallom, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, bla bla bla...
Gondolom önértékelés gondjai vannak, esetleg nem bízik magában, vagy benned, vagy a kapcsolatban, így folyamatos megerősítésre van szüksége. Ez hosszú távon nem igazán lesz jó, se neked, se neki...
Ha nem érzi, hogy szereted, akkor teljesen mindegy, hogy hányszor mondogatod. Neki se mondogatnia kéne, hanem tenni is valamit.
Ő 21, én 20
Drek:
Lehet van benne valami, amit mondasz, mert a légytől is félt, ha rám száll. De egy szeretlektől mi változna?
Engem az amerikai filmekben zavar, hogy úton útfélen mondogatják egymásnak, hogy szeretlek apu, meg szeretlek anyu, meg hasonló.
Az, hogy valaki valakit szert, azt érezni kell. Akkor kell kimondani, amikor olyan alkalom van rá, hogy igen, most mondani kell. Intim együtt létkor, Valamilyen különleges alkalomkor, és akkor, amikor a párod maga alatt van. Egyébként az úton- útfélen ismételgetés elcsépeli ezt a szép szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!