Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kéne folyton azt mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne folyton azt mondani, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
A barátomtól megkaptam, hogy nem mondom neki elégszer azt, hogy szeretlek, hanem csak odavágok egy én is-t. Nekem ezt eleve nehéz kimondanom, de neki ki tudom, de nem érzem úgy, hogy folyton kéne vagy minden nap. Nem akarom, hogy sablonos legyen é minden nap elhangozzon és kicsit zavar is, hogy ő sokszor mondja. Velem van a baj? Esetleg, hogy mondhatnám neki ezt meg, hogy abból ne az jöjjön le, hogy idegesít, hogy sokszor mondja?
2013. máj. 11. 17:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk eltudom képzelni, hogy te nem is beszélgetsz vele, mert beléd folyt minden szót. Jaja egy szót se tudsz kibökni tőle. Bologatsz, meg mosolyogsz és ilyenek. Beszélni meg nem is tudsz. Ja persze. Te beveszed saját hazugságaid?
2013. máj. 11. 18:15
 12/23 anonim ***** válasza:

"Miért kéne folyton azt mondani, hogy "szeretlek"?"

Mert neki jólesik hallani, neked meg semmibe nem kerül kimondani.

Ha igazán szeretünk valakit, sem kimutatni, sem kimondani, sem éreztetni soha nem lesz sablonos.

2013. máj. 11. 18:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Csókolozni is sablonos, sőt férfi nővel is sablonos. Ez nem baj?
2013. máj. 11. 18:30
 14/23 A kérdező kommentje:
Azért nincs magamtól, mert ő mindig előbb elsüti. Szerintem meg igen is sablonos, ha minden nap mondom és nem fogom tudni már a végén, hogy ez tényleg így van- e vagy csak a napi rutin. Attól, hogy nem mondom minden órában még szeretem.
2013. máj. 11. 18:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen, veled van a baj. Egyrészt azért, mert ennyire nem vagy képes azért, hogy örömöt szerezz annak, akit szeretsz (nem óránként kell mondani, de azért néha biztos jólesne neki), másrészt azért, mert eleve nehezedre esik kimondani. Nem mindenki a szavak embere, de ha nem tudom kimondani a kedvesemnek, hogy szeretem, miközben tudom, hogy vágyik rá, hogy néha hallja tőlem, akkor ott már nem vele van a baj.
2013. máj. 11. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem inkább magának szerez örömet az, aki kimondja? Marha unalmas lehet ám állandóan hallani, hogy szeretlek.
2013. máj. 11. 19:15
 17/23 anonim ***** válasza:
"Marha unalmas lehet ám állandóan hallani, hogy szeretlek." Biztos van akinek igen. De van, aki szereti hallani.
2013. máj. 11. 19:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem magának szerez örömet aki kimondja. Ez értelmetlen, hogy saját szava teszi boldoggá. Nem azért kell kimondani a szeretleket, mert legyen igaz is. Akkor meg, ha tényleg szereti miért nem mondja ki? Saját magát cáfolta meg:D Mikor fogja kimondani? Soha. Szeretlek kimondása nélkül fog ellaposodni.
2013. máj. 11. 19:22
 19/23 A kérdező kommentje:
mindenkinek más az igénye nekem ez. nem hinném, hogy szavakkal lehet csak kifejezni.
2013. máj. 11. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es teljesen igazad van, nemcsak szavakkal lehet kifejezni, de mindenkinek más az igénye és egy kapcsolatban azért néha úgy is ki kellene fejezni a szeretetünket, ahogy a partnerünk igényli.
2013. máj. 11. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!