Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ilyenkor mi a sz*rt éreznek?!
Figyelt kérdés
Már többször előfordult velem, hogy kedves voltam egy lányhoz, barátkozni akartam vele miután rájöttem hogy jó fej, erre rögtön azzal jött nekem hogy randizzunk meg ilyenek. Pedig én komolyan csak barátkozni akartam. Ezt ilyen nehéz felfogni?! Ennyire hihetetlen, hogy nem csak szexre hajtok? Mmint oké, persze, nőként is alaposan szemügyre vettem, de ez akkor is kínos. És már többször jött oda hozzám egy lánybarátom, hogy akkor szexeljünk vagy randizzunk én meg köpni-nyelni nem tudtam. Utána még meg is lepődött a csaj, hogy komolyan nem? És még én kellett vigasztaljam h nincs vele semmi gond, mert téll jó csaj meg bomba teste volt, de épp ez az h barátok vagyunk, ezért nem fogom hanyatt vágni és lelépni.2013. máj. 11. 00:22
11/16 anonim válasza:
Először én is azt hittem, hogy úgy érti, hogy ő is nő, de csak hülyén fogalmazott. Az írásából lesüt, hogy pasi.
12/16 anonim válasza:
Neked mi a problémád? Van fogalma róla egyáltalán, hogy hány ezer olyan ember van ma itthon, aki mindent megadna ezért? Nem kellene állandóan azon agyalnia, hogy mit rontott el, mert senki nem kíváncsi rá!
14/16 anonim válasza:
A sok oltás között én értelmesen hozzászólnék:
Szerintem értelmesen és felnőtt módon viselkedsz. Nem kell minden csajt megd*gni, aki veled akar, a közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem érzéketlen b*szógépek, akik a galambot is röptében...
Egy barátom mondta, hogy régen azzal dugott, akivel lehetett, de most már azzal csinálja, akivel AKAR. Ez egy lényeges fejlődési pont.
15/16 anonim válasza:
Ritka vagy, mint a fehér holló. Én pont ellenkező esetekkel találkoztam, miszerint egy pasi soha nem akar csak barátkozni. Gondolom a lány ismerőseid is így gondolták.
22l
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm főleg a 14 és 15. hozzászólónak!Én már kinőttem abból a korból, hogy minden2. nőt ágyba vigyek és már szeretnék egy igazi párt. De ezt így nem lehet elérni. A nők még mindig be vannak zsongva és kalandra vágynak, miközben én nem. Komolyan alig találok olyan lányt, akivel lehetne valamit hosszútávon kezdeni. És azt hittem ez normális, hogy barátokat is szeretnék. Úgy vettem észre, az a "nem lehet fiú+lány közt csak barátság" ez akkor van, amikor még a tizenéves korszakban tényleg mindenki szexmániás és egy idő után rájönnek az emberek, hogy de van!! Á, ez annyira komplikált...
2013. máj. 11. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!