Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ereznek ilyenkor a fiuk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ereznek ilyenkor a fiuk? Miert jo ez nekik? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Ma voltam a majalison, es odajon egy fiu, elkezdi, hogy 'Nem jossz tancolni, Kicsim?' es kozben megfogja a derekam. En megfogtam a kezet, leszedtem a derekamrol, es mondtam, hogy inkabb ne.

Most azt hiszi, hogy ettol nagyfiu lesz? Hogy mennyire meno? Kb. 15 eves lehetett. En ezt nagyon szanalmasnak tartom. Es ez csak egy pelda volt, egy csomo hasonlo ilyenrol hallottam es mar velem is tortentek hasonlo helyzetek. En sosem ertem, hogy mire jo ez nekik. De persze csak akkor csinaljak, ha ott vannak mellettuk a haverok...

2013. máj. 1. 23:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mertm, ha olyan félénk, mint én, hogy be sem mer próbálkohni a csajoknál, akkor meg azért sírtok, hogy jaj, egy fiú sem próbálkozik nálam, ronda vagyok, dagadt? -.-
2013. máj. 1. 23:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Ő legalább próbálkozik, bár a stílusa tényleg kifogásolható.
2013. máj. 1. 23:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Elso, ezek kulsoleg nem csunyak, es eleg nagykepuek, nem valami felenkek.
2013. máj. 1. 23:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Megértelek,az a fiú sajnos,fel akart vágni a haverok elött,hogy ő mekkora ász,talán még fogadtak is, aztán jól besült.:)

Jól tetted,hogy elutasítottad! Egy Bunkó lehetett! 25/F

2013. máj. 1. 23:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Hat, lehet, hogy en vagyok furcsa, de nem igazan tetszik ez a stilus. :D
2013. máj. 1. 23:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor mégis mi az ami számodra elfogadható?

Ha balfäsz az a baj, ha rámenős meg az..

Komolyan kérdezem

2013. máj. 1. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondolom te sokkal több vagy, mint 15..
2013. máj. 1. 23:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Hat, ha szerencsetlen, azt is gyulolom. Ami kozotte van, amikor nem felenk, de nem is ilyen modon. Ez ennyire nagy elvaras?

2013. máj. 1. 23:31
 9/14 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok. :)
2013. máj. 1. 23:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémádat.
2013. máj. 1. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!