Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ereznek ilyenkor a fiuk? Miert jo ez nekik? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam a majalison, es odajon egy fiu, elkezdi, hogy 'Nem jossz tancolni, Kicsim?' es kozben megfogja a derekam. En megfogtam a kezet, leszedtem a derekamrol, es mondtam, hogy inkabb ne.
Most azt hiszi, hogy ettol nagyfiu lesz? Hogy mennyire meno? Kb. 15 eves lehetett. En ezt nagyon szanalmasnak tartom. Es ez csak egy pelda volt, egy csomo hasonlo ilyenrol hallottam es mar velem is tortentek hasonlo helyzetek. En sosem ertem, hogy mire jo ez nekik. De persze csak akkor csinaljak, ha ott vannak mellettuk a haverok...
2013. máj. 1. 23:20
12/14 anonim válasza:
Én nem értelek benneteket nőket! Ha kezdeményez az baj, ha nem akkor meg az baj.....
13/14 anonim válasza:
A kérdésedből azt hittem én voltam a "fiú" :D Csak aztán láttam, hogy 23:20kor tetted fel, de akkor még nem lehettem :D Egyébként nagyon helyes csaj volt, én meg eleget ittam ahoz, hogy odamenjek, szépen köszönjek, megdícsérjem, hogy milyen szépek(3an voltam :) ), majd próbáltam elvinni táncolni, de nem jött, pedig nagyon szépen mosolygott rám. Még meg kell találnom. Timi(elvileg ez a neve), ha ezt olvasod, rámírhatnál!
14/14 anonim válasza:
Ja hogy már lehetett, mert már holnap van :D Na mindegy, nem 14éves volt a csaj az biztos és én sem 15 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!